Menu Toggle navigation

[NOVO U SONUS ARTU]  LG OLED TV – najrealističnija slika koju ćete doživjeti u svom domu!

[NOVO U SONUS ARTU] LG OLED TV – najrealističnija slika koju ćete doživjeti u svom domu!

U ponudi Sonus Arta od sada možete pronaći modele televizora koji sadrže jednu od najboljih i najhvaljenijih tehnologija na svijetu – OLED tehnologiju poznatog svjetskog proizvođača televizora LG-ja.

Organic Light Emitting Diodes ili skraćeno LG OLED je TV tehnologija u kojoj paneli sami odašilju svoja vlastita svjetla svaki put nakon što električna struja prođe kroz njih. Televizori mogu sami prilagođavati jačinu svjetlosti za svaki piksel na zaslonu. U brojnim recenzijama koje možete pronaći po raznim forumima, u usporedbi s primjerice QLED i LCD tehnologijama, LG OLED TV u većini slučajeva (nadmoćno) odnosi pobjedu.

vijest_oled_c8_2

Zašto je tome tako? Nekoliko je važnih faktora koji ovu tehnologiju izdvajaju od ostalih na tržištu. Sposobnost zaslona u kreiranju savršene crne nijanse koje potpomažu u daljnjem generalnom stvaranju bogatog spektra boja i puno većeg i kvalitetnijeg kontrasta jedna je od mogućnosti koja je u OLED tehnologiji dovedena do savršenstva. LG OLED TV televizori također imaju mogućnost regulacije svjetline svakog pojedinog piksela.

U LG-u navode kako njihovi televizori imaju visoku razinu energetske učinkovitosti te pružaju najvišu razinu kvalitete slike uz minimalnu potrošnju energije. Kad se tome pridoda ultra tanak i elegantan dizajn kućišta, mnoštvo mogućnosti poput Dolby Vision i Dolby Atmos tehnologija, HDR obrade slike i zvuka, optimizacije jasnoće, oštrine i detalja u slici – dobivate televizor kojem nećete moći pronaći manu.

vijest_oled_e9_2

Modeli LG OLED55C9 i LG OLED65C9 trenutno dostupni u Sonus Artu su 4K HDR Smart OLED televizori s pametnim procesorom koji pruža izvanredno detaljnu obradu slika i prilagođen zvuk. Algoritam Deep Learning AI u tom procesoru optimizira jasnoću, oštrinu i svjetlinu kako bi se postigle kristalno jasne slike.

Ukoliko ste u potrazi za savršenim televizorom koji će vam pružiti vrhunski doživljaj kućnog kina u vlastitom domu te se na nenametljiv način uklopiti u vaš dnevni boravak i estetski obogatiti svaki prostor, na pravom ste mjestu!