Menu Toggle navigation

Panorama 2 osvojila EISA AWARD

Panorama 2 osvojila EISA AWARD

„Savršen spoj stila, praktičnosti i audio kvalitete“, ocjena je udruge EISA za novi Bowersov soundbar. Proglašen je najboljim u klasi zbog iznimnih akustičkih performansi, diskretnog dizajna, odlične povezivosti i intuitivnog korisničkog sučelja.

Ova prestižna nagrada dodjeljuje se od strane stručnjaka iz cijele Europe, a Bowers & Wilkins se može pohvaliti osvajanjem titule drugu godinu zaredom. Naime, prošle je godinu EISA nagradu osvojio jedan od naših najpopularnijih subwoofera – B&W PV1D.

Panorama 2 je namjenjena svima onima koji žele vrhunski zvuk u dnevnom boravku a ne žele zvučnike po cijeloj prostoriji. Ovaj soundbar drastično će poboljšati kvalitetu zvuka Vašeg televizora, a stručnjaci kažu da je osjetno poboljšan i od svog prethodnika koji je predstavljen prije 4 godine.

John Bowers još od 1965. godine sanja o savršenom zvučniku - koji donosi zvuk pred slušatelja upravo u obliku u kakvom je bio i snimljen. To je bio cilj Bowers & Wilkinsa prije 50 godina a ostao je i danas. S ovim zvučnikom dobivate osjećaj da možete dodirnuti zvuk... A to je iskustvo koje ne smijete propustiti.

Nova Panorama sadrži čak tri HDMI ulata i 1 HDMI izlaz, što omogućuje jednostavno spajanje Blu-ray playera ili gejmerske konzole na Vaš TV.  Zadržala je suptilni, zaobljeni dizajn, dodala neke nove funkcije i povećala povezivost, no prije svega, pomaknula je ovaj soundbar u high-end segment zahvaljujući 9 novih zvučnih jedinica koje pogoni pojačalo iz D klase te uz pomoć Digital Signal Processing (DSP) tehnologije.

Rezultat je impresivno kino iskustvo koje omogućuje svima u prostoriji da jednako dobro dožive surround efekte, bez obzira na poziciju na kojoj sjedili.

Sve ovo bilo je dovoljno da ga EISA ocjeni najboljim europskim soundbarom za 2013-2014  godinu.

UPDATE:

Novi dobitnici EISA nagrada za razdbolje 2013-2014 su i novi Marantz NA-S11 network audio player te Samsung UE 55F8000 3D Smart televizor

EL NA11S1 Front Panel LR

Samsung UE55F8000