PREDSTAVLJANJE: Marantz Flagship AV Receiver SR7011

PREDSTAVLJANJE: Marantz Flagship AV Receiver SR7011

Novi vrhunski AV receiver SR7011 spoj je najnovijih audio i video mogućnosti s legendarnom Marantz kvalitetom zvuka

Marantz, jedan od svjetskih lidera u audio tehnologiji predstavio je svoj novi najbolji AV receiver SR7011 koji udružuje sve tehnologije potrebne za reprodukciju najnovijih audio i video formata, od 4K rezolucije do Auro 3D prikaza, s legendarnom Marantz kvalitetom zvuka. Ovaj novi receiver ima sve potrebno da u potpunosti doživite užitak kućnog kina, no isto tako će oduševiti i glazbom, koju može reproducirati i širokom paletom streaming tehnologija, uključujući i vrlo popularan HEOS.

SR7011: stvoren za filmove, čaroban u glazbi

Na temelju višedesetljetnog video iskustva – Marantz je bio jedan od prvih koji su ponudili AV processor za kućnu uporabu – i naravno pionirske uloge u vrhunskom audiju, SR7011 nije samo svestrani dekoder, već kompletan uređaj koji će vrhunski njegovati sve signale od izvora do zvučničkih terminala ili HDMI izlaza.

Ugrađeni su Dolby Atmos i DTS:X/Neural:X dekoderi, a za dovoljno snage za sve kanale u Marantzu 7011 brine se devet jednakih kanala s 200W čiste snage. Osim toga tu je i procesorska mogućnost za obradu 11.2 signala pa uz dodatno pojačalo možete uživati potpuno okruženi zvukom u najnovijim spektakularnim “uranjajućim” 5.1.4 zvučnim formatima. Ugrađena amplifikacija je izgrađena kao i u drugim Marantzovim high-end hi-fi komponentama, tu je poznata HDAM tehnologija (Hyper-Dynamic Amplifier Module), birane elektroničke komponente i Marantz Current Feedback topologija za najčišći mogući zvuk – bila to lomljava u nekom akcijskom filmu ili ugodno sanjarenje uz neku finu melodiju.

Centar kućnog audio sustava

Osam HDMI ulaza osigurava fleksibilnost čak i za najkompleksnije sisteme kućnog kina, specifikacije svih tih ulaza podržavaju sve najnovije standarde, HDCP 2.2, 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR) i BT.2020 prolaz. Dvostruki HDMI izlaz dozvoljava simultani prikaz na TV-u i projektoru, no tu je i jedan izlaz za drugu zonu, pa je ovaj uređaj multizonski i u audio i u video domeni.

SR7011 također je vrhunski opremljen da postane i centar kućnog audio sustava. Ethernet i Wi-Fi povezivost za streamanje glazbe sve do rezolucija 192kHz/24bit i DSD5.6MHz. Dual band Wi-Fi smanjuje interferencije pa možete slušati glazbu s računala ili NAS drivea, streaming servisa poput Deezera, Spotifyja ili Tidala, ili slušati Internet radio. Tu je i Bluetooth i Airplay za direktni streaming s prijenosnih uređaja. Također ovo je i prvi uređaj nove generacije Marantzovih uređaja koji podržavaju popularnu HEOS tehnologiju.

HEOS vam omogućuje da vašu omiljenu glazbu slušate bežično u svakom prostoru vašeg doma. Glazbu možete dijeliti s ostalim HEOS uređajima, istraživati i reproducirati glazbu iz vlastite fonoteke, s online streaming servisa, tisuća Internet radio stanica ili priključenih USB medija - sve uz pomoć zabavne, intuitivne i besplatne "HEOS" aplikacije dostupne za iOS, Android i Kindle Fire.

Aplikaciju možete instalirati na koliko god uređaja želite a s njom u svakom trenutku možete upravljati bilo kojim HEOS uređajem u bilo kojoj prostoriji. U svim prostorijama možete slušati različitu glazbu, no isto tako nekoliko prostorija ili sve njih možete i grupirati te tako u svima slušati istu pjesmu, vremenski savršeno sinkroniziranu u ovom party modu.

U sklopu predstavljanja Marantz SR7011 nudimo po posebnoj promotivnoj cijeni od 12.500,00 kn.