Menu Toggle navigation

Predstavljena nova Bowers&Wilkins 600 serija

Predstavljena nova Bowers&Wilkins 600 serija

NAJBOLJE performanse, snaga, cijena - ovo su glavna obećanja nagrađivane serije 600

Može li nova serija nadmašiti staru?

Screenshot 1

Nova Bowers & Wilkins 600 serija predstavlja osjetnu “nadogradnju” postojeće palete legendarnih zvučnika izvanredne vrijednosti i reprezentativne audio reprodukcije.

Serija 600 je svoju iznimnu popularnost stekla zahvaljujući korištenju vrhunskih tehnologija, ali i atraktivnog dizajna, dok nagrađivani modeli iz serije služe kao ogledni primjer najbolje vrijednosti za novac u segmentu stereo i home-cinema zvučnika.

Diskretni stajling i svestranost ovih zvučnika omogućuje im mogućnost ulaska u ring s puno skupljim rivalima, te kao takvi predstavljaju novi standard za cjenovno prihvatljive hi-fi zvučnike.

NOVE TEHNOLOGIJE

Screenshot 1

U novoj seriji 600 predstavljeno je 6 novih zvučnika koji su radikalno redizajnirani i osjetno nadograđeni s najnovijim audio tehnologijama.

Za osjetno poboljšanje serije najzaslužnija je pažljiva kombinacija korištenja isprobanih rješenja poput sada već legendarnih membrana od Kevlara®, ali i nekih novih tehnologija poput “rasparenih visokotonaca s dvostrukom kupolom” te antirezonantnih čepova za srednjetonske jedinice.

Visokotonac

Decoupled Double Dome Tweeter - novi visokotonac

Nove visokotonce čine dvije odvojene aluminijske kupole, gdje je izdvojena centralna jedinica jedne kupole spojena na poleđinu druge, a što rezultira izvanrednom mješavinom iznimne lakoće i osjetne rigidnosti. Također, cijeli visokotonac je fizički izdvojen od kabineta zvučnika, što mu daje nevjerojatnu jasnoću i mogućnost odlične disperzije zvučne slike.

Svi modeli pojačani su novim visokotoncima i antirezonantnim čepovima, koji su zaslužni za još bolji zvuk i održavanje obećanja dugotrajne vrijednosti.

ZVUČNICI ZA STEREO I ZA KUĆNO KINO

Screenshot 1

683 je najveći model iz serije – samostojeći zvučnik dizajniran za isporuku maksimalne snage, preciznosti i muzikalnosti.

Opremljen je novim visokotoncem s rasparenim dvostrukim kupolama, FST srednjetonskim jedinicama te novim dvostruko obloženim aluminijskim bas jedinicama čiji rezultat je još bogatiji bas bez distorzija.

Screenshot 1

684 samostojeći zvučnik, u novoj verziji tanji nego ikad, kadar je isporučiti kombinaciju zavidne snage i nenadmašive vrijednosti.

Pojačan je novim visokotoncima i antirezonantnim čepovima, kojima može zahvaliti svoju tanku liniju - bez kompromisa za kvalitetom zvuka.

Screenshot 1

“Stari” 685 zvučnici su dobitnici EISA nagrade.

Novi model je pojačan novim visokotoncima i antirezonantnim čepovima, pa ne sumnjamo da će nastaviti svoju reputaciju best buy bookshelf zvučnika u klasi.

Screenshot 1

Svestrane 686-ice često budu korištene i kao stražnje surround jedinice, ali će svoju primjenu naći i kao glavni zvučnici u malim do srednje velikim prostorijama, gdje im rijetko koji zvučnik ovog cjenovnog ranga može konkurirati.

U novoj verziji, Flowport tehnologija je preseljena na prednji dio, što ih čini odličnim za smještaj blizu zida.

U seriji 600 dolaze i 2 redizajnirane centralne jedinice (HTM61, HTM62), te 3 subwoofer zvučnika (ASW608, ASW610 I ASW610XP), čiji dizajn se nije mijenjao.

RASPOLOŽIVO U SONUS ARTU

Nova Bowers & Wilkins 600 serija pruža nenadmašivu vrijednost za novac, a uz osjetnu doradu svih aspekata starih modela, ne sumnjamo da će održati svoju reputaciju best buy zvučnika za stereo i kućno kino.

Novi (S2) modeli iz B&W serije 600 su raspoloživi u Sonus Artu u dvije različite varijante  - Black Ash & White.

Za više informacija preuzmite novi Bowers & Wilkins 600 Series katalog ili pogledajte fotogaleriju na našoj Facebook stranici.