"Music" - promocija novog Dani'elovog video spota

"Music" - promocija novog Dani'elovog video spota

Nakon dva izvrsna Dani'elova video spota, "Safe" i "Sorry", koji su postavili visoke produkcijske standarde na domaćoj glazbenoj sceni, bez razmišljanja smo se odazvali Dani'elom pozivu na suradnju u novom projektu.

Modni fotograf Marko Grubišić potpisuje režiju, dvojac Ogi Antunac i Zoran Mrvoš zaslužni su za modnu kolekciju, a Saša Joković za šminku. Kako bi priča oko novog Dani'elovog videa bila u potpunosti zaokružena, u spotu se nalaze i High-End uređaji iz naše ponude.

TEASER - Dani'el "Music"

Rezultat je "Music" visokostilizirani high-tech video koji ćemo premijerno prikazati u petak, 05.10.2012. u 19 sati u našem showroomu. Ovakav video zaslužuje maksimalnu video podršku stoga smo odlučili iskoristi najveći europski televizor koji se trenutno može kupiti kao savršen medij za prikazivanje. Riječ je o LG LCD televizoru impozantne dijagonale od 200 cm! Za vrhunski audio doživljaj pobrinut će se Bowers & Wilkins ugradbeni zvučnici u 5.1 surround sustavu te najbolji Rotelovi i Marantzovi HT uređaji.

U ostatku showrooma, na 15-ak ekrana, posjetitelji će moći pogledati Dani'elove video spotove, galeriju slika "Making of - Music" te poslušati Danie'love pjesme na najnovijim Bowers & Wilkins P3 slušalicama.

Daniel Snimanje Spota

Prema, sad već možemo slobodno reći - tradiciji, i ovaj događaj popratit ćemo izborom vrhunskih vina i pića. Dakle, sve je jasno, u petak se ponovno družimo, zabavljamo i slušamo dobru glazbu.

SONUS ART EVENTS: