Menu Toggle navigation

Prestige X – nova generacija Grado slušalica

Prestige X – nova generacija Grado slušalica

Grado Prestige X je nova serija slušalica koja zamjenjuje poznatu i nagrađivanu Prestige E seriju. Dugogodišnje iskustvo u audio inženjeringu tvrtke Grado (sa sjedištem u New Yorku, točnije Brooklynu) rezultiralo je s 5 novih, poboljšanih „open-back“ modela: SR60X, SR80X, SR125X, SR225X i SR325X.

grado sr325x Grado SR325X

Nadogradnja prethodne serije uključuje nove i poboljšane zvučnike, napredni dizajn kabela i udobniji okvir za glavu. U slušalice su ugrađene zvučničke jedinice četvrte generacije koje nose oznaku „X Drivers“. Povećana je magnetska snaga zvučnika i smanjena masa zavojnice te redizajnirana membrana za poboljšanu učinkovitost i dodatno smanjenje izobličenja i povećan harmonični integritet.

grado sr225x Grado SR225X

Zahvaljujući navedenom, sve modele novih slušalica puno je lakše koristiti uz brojne prijenosne uređaje. Također, korišten je novi dizajn kabela uz koji je produžena trajnost i fleksibilnost. Modeli SR125X, SR225X i SR325X imaju kabele s 8 vodiča, a SR60X i SR80X kabele s 4 vodiča, a svi imaju žarenu bakrenu žicu koja pruža poboljšanu čistoću audio signala.

grado sr125x Grado SR125X

Okvir za glavu također donosi poboljšanja u vidu veće udobnosti te za smanjenje umora. Materijal je sintetički protein (sličan koži) koji je prigodan i za vegane – osim modela 325X čiji je okvir i dalje kožni, a kućište metalno.

grado sr80x Grado SR80X

grado sr60x Grado SR60X

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gradolabs.com