Menu Toggle navigation

Sonus Art je najbolji webshop u kategoriji audio video opreme!

Sonus Art je najbolji webshop u kategoriji audio video opreme!

Sonus art je osvojio nagradu za najbolji webshop u kategoriji audio video opreme!

Ovo prestižno priznanje dodijelio nam je organizator ecommerce događaja Web trgovac godine 2014, vodeći se kriterijima tehničke izvrsnosti i kvalitete usluge.

Budući da su razinu usluge ocjenjivali upravo naši web kupci, ovom prilikom zahvaljujemo svima vama koji ste ispunili WTG anketu ali i ostavili recenziju na našem G+ profilu.

sonus art

Sonus Art je oduvijek pridavao veliku važnost online komunikaciji sa svojim kupcima i fanovima, pa je tako već godinama prisutan na raznim društvenim mrežama. Prije dvije godine pokrenut je i webshop, na kojem smo svakodnevno radili kako bi vam omogućili što ugodnije iskustvo online kupovine, ali i ponudili što više informacija za sve vas kojima je draže posjetiti nas u trgovini (Google maps lokacija).

U prve dvije godine pokušali smo realizirati što više želja i potreba naših kupaca (koje smo saznali iz anketa na kraju kupovine), pa smo uveli nove načine plaćanja (Paypal i plaćanje na 12 rata s raznim karticama), mogućnost praćenja pošiljke i dostave u određeno doba dana, a pokrenuli smo i prvu Youtube emisiju o dobrom zvuku, napravili seriju članaka pod nazivom Hi-Fi škola, krenuli s tjednim akcijama na čije se obavijesti možete prijaviti putem emaila i slično.

Još jednom zahvaljujemo svima koji su prepoznali naš trud i obećajemo da ćemo sada raditi još više kako bi bili još bolji! :)

Web trgovac godine 2014 organizirao je portal za usporedbu cijena Jeftinije.hr u suradnji s istraživačkom kućom Valicon.

UPDATE: objavljen je naš case study na portalu Netokracija.com, u kojem smo pobliže objasnili našu filozofiju internet prodaje