Sonusart je najbolji web trgovac u 2 kategorije: Audio Video i Omnichannel!

Sonusart je najbolji web trgovac u 2 kategorije: Audio Video i Omnichannel!

U sklopu konferencije o internet kupovini, sMind 2016., osvojili smo dva prestižna priznanja za izvrsnost poslovanja, te je Sonus Art proglašen najboljom trgovinom u kategorijama Omni channel Web trgovac 2016. godine (višekanalna prodaja) i u kategoriji Audio i Video Web trgovac 2016. godine!

Unutar samog projekta Web trgovac godine 2016 natjecalo se čak 50 web trgovina, dok je razinu usluge ocjenilo i 34.601 anketiranih hrvatskih online kupaca koji su podijelili svoje kupovno iskustvo u 328 domaćih i inozemnih trgovina.

sMind-2016-06

U posljednjih nekoliko godina, otkad smo postojimo kao web trgovina, svakodnevno se trudimo ostvariti što više želja, zahtjeva i potreba svih naših kupaca, a sve kako bismo vam omogućili što ugodnije iskustvo online kupovine, ali i kako bi vam ponudili što više informacija za sve vas kojima je draže posjetiti nas u trgovini (lokacija naše trgovine).

Isto tako, onima koji te pristupaju istraživanju pred donošenje odluke o kupovini najboljeg proizvoda za vlastite potrebe, redovito donosimo posljednje novosti i savjete iz audio/video svijeta, pokrenuli smo i prvu Youtube emisiju o dobrom zvuku, napravili seriju članaka pod nazivom Hi-Fi škola, te jednom mjesečno objavljujemo jedini audio/video katalog promocija i akcija na kojeg se možete prijaviti putem emaila...

Od kraja 2015. istu razinu usluge pružamo i na tržištu Slovenije, kroz našu fizičku trgovinu u Ljubljani i web trgovinu sonusart.si.

Winner---category-Audio-i-Video---Sonusart

Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su ispunili WTG 2016 anketu.
Još jednom zahvaljujemo svima koji su prepoznali naš trud i obećajemo da ćemo sada raditi još više kako bi bili još bolji! :)

Web trgovac godine 2016 organizirala je tvrtka sMind d.o.o. koja upravlja vodećim portalima za usporedbu cijena jeftinije.hr, ceneje.si i idealno.rs u suradnji s istraživačkom kućom Valicon.

WTG2016-badge-omni-channel WTG2016-badge-audio-i-video