Menu Toggle navigation

Spoj izvanredne akustike i sofisticiranog dizajna, jednom riječju - Michi

Spoj izvanredne akustike i sofisticiranog dizajna, jednom riječju - Michi

Michi je vodeća serija proizvoda koja se temelji na dugogodišnjoj tradiciji i povijesti branda Rotel. Serija reflektira preko 55 godina iskustva u kombinaciji s ljubavlju prema obiteljskom poslu i sve većoj zajednici zadovoljnih korisnika odnosno vlasnika uređaja.

U Rotelu ističu kako ovu seriju karakteriziraju značajke poput iznimnih akustičnih visina i zvučne evolucije, ali i vizualnog savršenstva. Michi serija sastoji se od tri hi-fi komponente odnosno 3 vrhunska modela high-end pojačala: stereo pretpojačalo Michi P5, stereo pojačalo Michi S5 i monoblok pojačalo Michi M8.

Michi serija je prvi puta predstavljena sredinom 90-ih godina i također se sastojala od komponenti vrhunske kvalitete. Estetski nova serija „odskače“ od svojih imenjaka iz 90-ih, a iako je minimalistički dizajn prisutan i u novoj seriji, u Rotelu su se odlučili za promjenu boje – umjesto klasične srebrne koja je dominirala prošlom serijom, sada su odabrali elegantnu crnu boju.

michi-gornja

Michi P5 stereo pretpojačalo pruža vrhunske audio performanse s cijelim kompletom ulaznih izvora. Pomno osmišljen dizajn kruga, kritički odabrane komponente i više od 3 godine izrade pojačala osigurale su da P5 udovoljava najvišim standardima koji mu omogućuju da ponosno nosi logo Michi.

p5

Stereo pojačalo S5 isporučuje nevjerojatnih 500 W po kanalu (na 8 ohma) što osigurava najbolju audio kvalitetu u klasi. Dvostruki monoblok dizajn uključuje predimenzionirane toroidne transformatore (proizvedene u Rotelu) koji pružaju izvanrednu energiju basa te istovremeno održavaju kontrolu i preciznost do najsitnijih detalja, a sve upakirano u elegantan i sofisticiran dizajn.

s5

Michi M8 monoblok pojačalo je beskompromisno Class AB pojačalo koje isporučuje 1080 W (na 8 ohma) i nevjerojatnih 1800 W (na 4 ohma). Arhitektura dizajna ovog pojačala osigurava glatku i preciznu isporuku zvuka čak i putem najzahtjevnijih modela zvučnika istovremeno održavajući potrebnu razinu energije i ritma.

m8

Proizvodi su dostupni na:

Rotel Michi S5 stereo pretpojačalo 

Rotel Michi M8 monoblok pojačalo 

Rotel Michi P5 stereo pojačalo 

Sve dodatne informacije pronađite na službenoj Rotel web stranici.