Stižu dugo očekivani modeli SonicFuel slušalica!

Stižu dugo očekivani modeli SonicFuel slušalica!

AUDIO TECHNICA HEADPHONES CATALOGUE 2014 (PDF)

 

Audio Technica je najpopularniji japanski proizvođač audio opreme, čija priča je započela prije više od 50 godina s proizvodnjom zvučnica i igli za gramofone. Osim što su ostali na samom vrhu proizvođača gramofona i opreme za gramofone, Audio Technica danas glasi i kao top proizvođač studijskih i Hi-Fi slušalica...

Nova SonicFuel AX serija over-ear slušalica prvi put je predstavljena na CES sajmu početkom ove godine,  gdje su najavljene kao najočekivanije slušalice 2014.

Sva tri modela iz ove serije dolaze s mikrofonom i kontrolama za „pametne“ uređaje, dostupni su u više boja, a namjenjeni su svim ljubiteljima glazbe koji se ne odvajaju od svojih slušalica!

Svi modeli imaju duboko postavljene ušne školjke koje će osigurati udobnost tijekom dugotrajnog korištenja, a njihova konstrukcija je snažna i preklopna što im jamči laku prenosivost i veliku trajnost.

ATH Ax5is Header4 632X212

Svi SonicFuel modeli imaju mikrofon i kontrole za Smartphone i preklopne ušne školjke

Ulazni model ATH-AX1iS dolazi po cijeni od samo 275 kn, što je sasvim sigurno najveća vrijednost koju novac može kupiti za ovaj tip slušalica. Srednji model ATH-AX3iS dolazi s nešto većim driverima i cijenom od 495 kn dok top model ATH-AX5iS nudi premium kvalitetu izrade i širi frekvencijski raspon, te dolazi s luksuznom torbicom za prenošenje.

Dobra vijest je da su svi SonicFuel modeli odlično prihvaćeni od strane korisnika, a još bolja vijest je da su sada raspoloživi u Sonus Artu!