„Uklonite žice, ne zvuk“ uz nove premium bežične slušalice iz Audio Technice

„Uklonite žice, ne zvuk“ uz nove premium bežične slušalice iz Audio Technice

Nove premium bežične Bluetooth slušalice iz Audio Technice, model ATH-AR5BT kombiniraju elegantan, lagan, prijenosni dizajn s vrhunskim zvučnim performansama kako bi ljubitelji glazbe mogli uživati u omiljenim melodijama dok su u pokretu te uz potpunu udobnost i bez hrpe žica. Ukoliko se odlučite za žičanu verziju, ovaj over-ear model podržava reprodukciju zvukova visoke rezolucije.

Dinamični 45-mm driveri isporučuju visokokvalitetni zvuk poput onog s CD-a putem bežične veze s pametnog telefona, tableta, prijenosnog uređaja ili audio uređaja koji podržava Bluetooth. Driveri su također posebno prilagođeni za sve ljubitelje glazbe koji žele doživjeti detaljne zvukove hi-res audio zapisa putem kompatibilnih smartphona ili prijenosnih glazbenih playera.

 

vijesti-ar5bt-02

 

Trajanje baterije od 30 sati uz samo jedno punjenje omogućuje kontinuiranu reprodukciju glazbe. Slušalice su napravljene kako bi pružale dulje uživanje u omiljenoj glazbi bez stalne brige o statusu baterije. Tijekom punjenja putem USB kabla korisnici mogu povezati odvojivi kabel kako bi preko žičane povezanosti i dalje mogli nesmetano slušati glazbu.

Osim baterije, za duga uživanja u slušanju prioritet je udobnost, dobivena zahvaljujući mekoj memorijskoj pjeni u kombinaciji s podesivim klizačem za glavu. Njihov over-ear dizajn omogućuje učinkovitu izolaciju zvuka za intenzivniji doživljaj glazbe.

Slušalice su dostupne u tri elegantne i atraktivne boje – crnoj, crvenoj i srebrnoj, a elegatni pregibi i vrhunska metalik obrada dodatno pojačavaju ukupan estetski dojam. Bilo da ih koristite na dnevnoj bazi ili tijekom putovanja, njihov sklopiv i lagan dizajn omogućuje lagano spremanje u torbu.

 

vijesti-ar5bt-06

 

Osim što podržavaju Bluetooth kao i aptX, AAC i SBC kodove za bežično streamanje zvuka, Audio Technica AR-5BT slušalice sadrže i NFC (Near Field Communication) za jednostavnije uparivanje jednim dodirom s uređajima koji također podržavaju Bluetooth. Za jednostavan pristup i kontrolu Bluetooth uređaja u pokretu, glasnoća i prekidač mikrofona jednostavno su integrirani u svaku slušalicu.