V-Moda BassFit - ultimativne sportske slušalice neophodne tijekom fizičkih aktivnosti!

V-Moda BassFit - ultimativne sportske slušalice neophodne tijekom fizičkih aktivnosti!

Istraživanja su pokazala da razina basa u glazbi povećava razinu adrenalina i poboljšava sportske performanse jer može povećati energetsku učinkovitost u tijelu do 7 posto. Nove V Moda in-ear Bluetooth slušalice pod nazivom V-Moda BassFit imaju akustiku koja je razvijena kako bi maksimizirala učinak uz dubok i precizan bas i visoku razinu jasnoće okruženu 3D soundstage-om za izvanrednu kvalitetu zvuka čak i pri izvođenju najzahtjevnijih fizičkih aktivnosti.

V-Moda BassFit donosi revoluciju nošenja sportskih slušalica putem tri različite opcije prianjanja – TriFit koje osiguravaju najbolju moguću udobnost i potporu koja je pogodna različitim oblicima i veličinama ušiju. Četiri različite veličine BLISS (Bass Level Isolating Soft Silicone) kukica - XS, S, M i L osiguravaju izvanrednu izolaciju buke i omogućuju najbolji bas i najbolju prilagodbu.

bassfit_vijest_4

 

V-Moda BassFit slušalice su otporne na sve vremenske uvjete (visoke i niske temperature, vlagu, izloženost UV zračenju) i znoj te imaju čvrst, izdržljiv kabel koji se neće zapetljavati. Iznimno su lagane, a pružaju do 11 sati reprodukcije glazbe te FastCharge (15 min punjenja – 2,5 sata reprodukcije) putem elegantnog V-Micro USB kabla.

U V Modi ove bežične slušalice opisuju kao “minimalno remek-djelo od samo 17 grama s kojima ćete osjetiti potpunu slobodu bez osjećaja težine i smetnji prilikom vaših treninga”. Iako su namijenjene prvenstveno za sport, moćnim zvukom i modernim izgledom neće zaostajati za bežičnim in-ear slušalicama iz ovog ranga, čak štoviše, istaknut će se u masi takvih slušalica svojim suvremenim dizajnom, TriFit ergonomskim oblicima i kombinacijama boja (crno/narančaste i bijelo/sive).

Slušalice su dostupne na slijedećem linku.