Menu Toggle navigation

Uz novi JBL GO 2 prijenosni zvučnik ljetni partyji nikad nisu bili zabavniji!

Uz novi JBL GO 2 prijenosni zvučnik ljetni partyji nikad nisu bili zabavniji!

JBL GO 2 zvučnik je potpuno opremljen vodootporan Bluetooth zvučnik kojeg možete ponijeti sa sobom posvuda. Omogućen je bežični streaming glazbe putem Bluetootha s vašeg smartphone-a ili tableta, a ugrađena punjiva Li-Ion baterija vam pruža do 5 sati kontinuirane JBL kvalitete zvuka.

Novi IPX7 vodootporni dizajn daje ljubiteljima glazbe mogućnost da svoj zvučnik ponesu sa sobom na plažu ili bazen, bez brige oko toga hoće li se smočiti. JBL GO 2 zvučnik također nudi kristalno čiste pozive uz ugrađeni noise-cancelling zvučnik.

jbl-go2-vijest-02

 

Bluetooth zvučnik je veličine dlana i kompaktnog dizajna s novim mekano zaobljenim rubovima, a možete birati između 12 atraktivnih boja koje će stilski upotpuniti svaki vaš ljetni party. Ne morate brinuti ako Bluetooth nije dostupan, samo priključite audio kabel na zvučnik i uživajte u svojoj glazbi.

jbl-go2-vijest-03

 

JBL GO 2 je idealan Bluetooth zvučnik za korisnike koji žele jednostavnu upotrebu i slušanje omiljene glazbe dok su u pokretu. Potpredsjednik jedinice Smart Audio iz tvrtke Harman, Andy Tsui rekao je kako su pri lansiranju JBL GO zvučnika u tvrtci znali da će on biti odličan izbor za sve koji žele imati kvalitetan prijenosni zvučnik po pristupačnoj cijeni, dok za novi JBL GO 2 kaže da nudi istu nisku cijenu, ali potpuno novi vodootporni dizajn i bogatiji i jasniji zvuk.

jbl-go2-vijest-04

 

Prethodni model, JBL GO predstavljen je 2015. godine, a prodan je u više od 10 milijuna primjeraka. Za korisnike koji žele više svestranosti u prijenosnom zvučniku, JBL GO 2 zvučnik opremljen je sa zvučnikom s ugrađenom noise-cancelling opcijom, a također su omogućeni kristalno čisti pozivi – jednostavno povežete svoj smartphone sa zvučnikom putem Bluetootha.

 

jbl-go2-vijest-05

Bluetooth zvučnici JBL GO i njegov nasljednik GO 2 impresionirat će vas svojom snagom u odnosu na veličinu, a širok raspon boja i pristupačna cijena, kao i praktičnost u korištenju dodatan su plus tijekom odabira idealnog modela zvučnika