Vaša omiljena glazba više neće zvučati isto uz nove Billie Jean slušalice!

Vaša omiljena glazba više neće zvučati isto uz nove Billie Jean slušalice!

Billie Jean slušalice predstavljaju najnoviju suradnju između tvrtki Astell&Kern i Jerry Harvey Audio, a sadrže novi Dual Balanced Armature (BA) sustav jedinica. To je još jedan nagrađivani proizvod koji je nastao kombiniranjem iskustva i znanja iz Jerry Harvey IEM (In-Ear Monitors) dizajna i kvalitete proizvodnje koju ima Astell&Kern. Billie Jean su savršen izbor slušalica uz svaki Astell&Kern media player.

Slušalice donose pravi doživljaj zvuka koji podiže vašu omiljenu glazbu na višu razinu. Imaju patentiranu tehnologiju FreqPhase iz tvrtke Jerry Harvey Audio s novim dizajnom zvuka koji je jasan i besprijekorno uravnotežen. Tehnologija FreqPhase osigurava točnu prilagodbu vremena i faza svih drivera što rezultira najtočnijom reprodukcijom glazbe u industriji i potpunim uživanjem u punom spektru zvučnih detalja.

astellkern-billie-jean-02

Nova In-Ear Monitor (IEM) ušna školjka optimizirana je da se dobro uklapa u uho, koristi dvosmjerni 2-BA (Balanced Armature) dizajn, Silver Tinsel kabel i L-tip utikača u malom, kompaktnom pakiranju. Rezultat je sjajan par in-ear monitor slušalica koje je dizajnirao i izradio Jerry Harvey - izumitelj In-Ear monitor slušalica zajedno s inženjerima tvrtke Astell&Kern koja je globalni lider u Hi-Fi  audio svijetu.

astellkern-billie-jean-03

Balanced Armature jedinice koje se nalaze u Billie Jean slušalicama su prilagođene jedinice dostupne jedino u Jerry Harvey Audio te su dizajnirane kako bi pružile više snage uz manju težinu. Iznenadit će vas učinkovitim i snažnim zvukom. Poseban Acoustic Chamber Sound Bore dizajn je pažljivo konstruiran kako bi pružio široku zvučnu pozadinu s neusporedivim dinamičkim rasponom, bez ikakvih smetnji.

astellkern-billie-jean-04

Billie Jean slušalice su veličinom 30% manje od slušalica Michelle. Njihov dizajn je optimiziran nakon niza istraživanja različitih oblika ušnih kanala muškaraca i žena različitih dobnih skupina. Savršeno se uklapaju i prilagođavaju vašim ušima bez ikakvih poteškoća.

 

Proizvod je dostupan na slijedećem linku