[VIDEO/FOTO] - The Finest Hours

[VIDEO/FOTO] - The Finest Hours

Jučer je zagrebačka pubilka prisustvovala nesvakidašnjem društvenom događaju. Ujedinjeni s Grand Autom i Darvelom pod nazivom "The Finest Hours", organizirali smo  prezentaciju naših usluga i proizvoda. Na jednom mjestu posjetitelji su mogli uživati u vrhunskom zvuku high-end HIFI uređaja, sjesti za volan jednog od šest prestižnih automobila te voditi računa o vremenu razgledavajući luksuzne satove.

Mladi gospodin Luka Travaš zaslužan je za još jedan izvrstan promo video koji prati odlična glazba.

Bowers & Wilkins, Classé i Marantz, samo su dio audio asortimana koji smo prezentirali kroz jedan od ponajboljih HIFI sustava koji se trenutno u Hrvatskoj može čuti.

S druge strane, Grand Auto izložio je čak šest automobila; Jaguar XJ i XF, Infiniti FX i M, Land Rover Discovery te naposlijetku Range Rover Evoque koji je ujedno po prvi put predstavljen široj publici.

The Finest Hours 2

Darvelova ponuda Zenith, Marvin i Anonimo satova te S.T. Dupont luksuznih upaljača i nalivpera oduševila je posjetitelje ljepotom izrade, ali i pričom koji ovi brandovi kriju iza sebe.

Naravno, ovakav spoj zvuka, brzine i vremena popratila su i vrhunska vina iz Vinarije Belje.

U vrijeme kad je Zagreb uskraćen za sajam automobila i HIFI-a, te kad se lijepe i vrhunske stvari uglavnom gledaju tek na fotografijama, ovakav događaj okrenut široj publici svakako je hvale vrijedan. Naposlijetku, velika posjećenost i zadržavanje duže od predviđenog dodatno potvrđuju da postoji interes za događaje ovakvog tipa.

The Finest Hours 3

Nadamo se da ćemo nastaviti uspješnu suradnju s Grand Autom i Darvelom te da ćemo uskoro organizirati još jedan - "The Finest Hours".

Za potpuni doživljaj pogledajte i "The Finest Hours" foto galeriju koju je snimio Mario Poje - http://bit.ly/Ru2B1l