Menu Toggle navigation

Astell&Kern AK70MKII - Vrhunska Hi-Fi audio kvaliteta u prijenosnom uređaju džepne veličine!

Astell&Kern AK70MKII - Vrhunska Hi-Fi audio kvaliteta u prijenosnom uređaju džepne veličine!

Britanski portal What Hi-Fi? uvrstio je Astell&Kernov AK70MKII DAP player među najbolje prijenosne glazbene playere u 2017. godini, a proglašen je najboljim u kategoriji cjenovnog ranga ispod 700 funti. U usporedbi sa starijim modelom, AK70, ističu kako MKII ima bolji zvuk, bolju transparentnost i bolji dizajn.

Ovo je prvi model iz Astell&Kerna opremljen dvostrukim DAC-om s cijenom manjom od 1000 dolara. Njegov dizajn odvojenog kanala omogućuje manje buke i smetnji, a usto dodatno povećava vjerodostojnost i moć izlazne snage kako bi se stvorio veći zvučni ugođaj s jasnijim slikama u kombinaciji s vašim omiljenim zvučnicima.

Astell&Kern AK70 MKII reproducira bilo koju rezoluciju digitalnih datoteka do 24 bit/192 kHz. Donosi izvorni zvuk koristeći 2,5 milimetarski 4-polni uravnoteženi izlaz koji je Astell&Kern prvi put predstavio s uređajem AK240. Taj izlaz pruža snažniji audio signal uz manje smetnji i buke. Jednostavna USB veza omogućuje ovom uređaju da se koristi kao digitalan uređaj za pohranu glazbe i/ili pretpojačalo za izlaz digitalnog audio signala putem USB-a.

astell_kern-ak70mkii-1

Ovaj uređaj pruža vrhunsku Hi-Fi audio kvalitetu u prijenosnom uređaju džepne veličine, što je nužno za slušatelje koji žele dobar zvuk visoke kvalitete bilo gdje i bilo kada. Njegov ergonomski oblikovan dizajn lijepo se uklapa u dlan što olakšava rukovanje uređajem. Kvaliteta i snaga zvuka novog Astell&Kern AK70 MKII playera sigurno će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje glazbe.

Povežite se s vašim PC/MAC računalom putem USB kabla i koristite hardver AK70 MKII kako bi se osigurala bolja kvaliteta zvuka. Kada se ovaj uređaj koristi kao USB DAC donosi više detalja i pruža bolji doživljaj slušanja nego što je vaše računalo u stanju isporučiti, čak i kada glazbu slušate preko vašeg omiljenog streaming servisa, a također se podržava reprodukcija do 24-bitnog/96 kHza što donosi bogatiji zvuk kroz veću zvučnu pozadinu i rezoluciju koja ide daleko izvan granica ugrađene zvučne kartice.

astell_kern-ak70mkii-3

AK Connect, aplikacija za upravljanje glazbom na temelju DNLA dostupna je na Astell&Kern AK70 MKII i pametnim uređajima uključujući vaš telefon ili tablet. Ova Astell&Kernova besplatna aplikacija omogućuje jednostavnu kontrolu reprodukcije, glasnoće i streaminga putem WiFi-ja te jednostavan pristup vašim glazbenim zbirkama. Aplikacija je dostupna za Android i iOS.

Sa svojim minimalističkim dizajnom, Astell&Kern AK70MKII nudi sigurno rukovanje zahvaljujući novim preciznim kutevima.

Proizvod je dostupan na sljedećem linku