Menu Toggle navigation

Zakrivljeni Samsung UHD televizori u Sonus Artu!

Zakrivljeni Samsung UHD televizori u Sonus Artu!

Od sada u Sonus artu možete pronaći najnovije Samsung Smart televizore, među kojima se nalazi i impresivni zakrivljeni televizor iz premium serije HU8500* dijagonale od 140 cm!

 

Zakrivljeni televizori imaju bioskopski odnos prikaza slike i značajno unapređuju iskustvo gledanja zahvaljujući široj i dubljoj slici od „ravnih“ TV uređaja ekvivalentne dijagonale. Novi Ultra HD uređaji sa rezolucijom četiri puta većom od Full HD-a, pružaju vrhunsku, kristalno čistu kvalitetu slike nezavisno od izvora emitiranja, zahvaljujući UHD Upscaling funkciji. Samsungova tehnologija konvertira Full HD, HD i lošije rezolucije signala u punu UHD odnosno 4K kvalitetu koja sadrži čak 4 puta više piksela od 1080p Full HD rezolucije.

U ovom videu je recenziran 65HU8500 model koji ima jednake specifikacije kao i trenutno dostupan 55HU8500 model, uz veći ekran

Zakrivljeni oblik omogućava ljudima da iz različitih pozicija vide više na ekranu, a svi novi modeli nude i najmodernije tehnologije kao što su HDMI 2.0 standard za bolji protok 4K signala, HEVC decoding, HDCP 2.2 i MHL 3.0, "Auto Depth Enhancer" koja analizira različita područja ekrana i prilagođava kontrast isključivo u njegovim "slabim" točkama, Ultra HD dimming za optimizaciju boja i još mnoge druge.

Za jače modele (iz serije 7 i 8 tisuća) dostupan je i tzv. Evolution Kit (odnosno OneConnect box**), koji će unaprijediti performanse uređaja u vrijeme kada to zatrebate, a što će produžiti vijek trajanja Vašeg pametnog televizora.

Oneconnect Box

Svi priključci za nove UHD modele nalaze se u izdvojenoj jedinici, tzv. OneConnect Boxu

P.S. "stari" Samsung Smart TV modeli sada su dodatno sniženi - rasprodaja traje do isteka zaliha!

* Europska flagship HU8500 serija je ekvivaletna HU9000 seriji u SAD-u

** Evolution kit u UHD seriji ekrana dolazi u zasebnoj "kutiji" pod nazivom OneConnect, a koja sadrži sve priključke (ulaze i izlaze), što znači da se svakim novim Evolution kitom nadograđuju i priključci