Menu Toggle navigation

Zvučnici Boston Acoustics A 25 - Stereophile review

Zvučnici Boston Acoustics A 25 - Stereophile review

Možemo slobodno reći, a vjerujemo da ćete se složiti, da u današnje vrijeme  vrhunski HIFI postaje sve više ekskluzivna roba pristupačna tek rijetkom krugu ljudi.

Međutim, ipak se s vremenom na vrijeme na tržištu pojavi poneki proizvod koji svojim performansma pretendira na visoku poziciju u audio svijetu, ali koji isto tako potencijalne kupce ne tjera na rasprodaju imovine, dijelova tijela ili dizanje kredita. Jedan takav 'rijedak svat', upravo je Boston Acoustics A 25 zvučnik koji se ovih dana našao pod lupom Stereophile-ovih stručnjaka.

Ovaj samozatajni mališa oduševio je Stephena Mejiasa zvukom, ali i Johna Atkinsonamjerenjima te naposlijetku i izuzetno korektnom cijenom s obzirom na ono što zvukovno nudi.

Nakon isto tako sjajne ocijene u What HIFI? časopisu, ovo je još jedna potvrda da su u Boston Acousticsu uspjeli konstruirati jedno pravo malo čudo od zvučnika.
Pozivamo vas da pročitate recenziju na stranicama Stereophile-a, ali i da nas kontaktirate ili posjetite te da se osobno uvjerite o čemu je riječ.