Sonus Art

Sonus Art d.o.o.

Šarengradska 1, Zagreb

Adresa elektroničke pošte:

info@sonusart.hr

Telefon:

T: 01 4813 025 M: 099 4813 025

  • PON - PET: od 10:00 do 20:00 sati
  • Prve tri subote u prosincu radimo 9 - 13 h
  • Na Badnjak i Silvestrovo radimo 10 - 13 h
 


Pogledajte fotogaleriju Sonus Art salona


Vjerna zajednica kupaca i fanova

Većina naših kupaca ne napušta nas odlaskom iz same trgovine već postaju naši fanovi. Njihovu vjernost dokazuje i ogromna popularnost prezentacija i evenata koje smo dosad organizirali u našoj poslovnici, a gdje smo uz druženje i hifi opremu predstavili neke od novih poslovnih uspjeha. Između ostaloga, uspješno smo organizirali prvu Hi-Fi radionicu u Hrvatskoj.

Pozivamo Vas da se priključite našoj brojnoj Facebook zajednici, pratite nas na Twitteru, Flickru, Pinterestu Youtubeu, te da pogledate što o nama misle naši fanovi koji su nam ostavili više od 90 super pozitivnih recenzija.

Kompletnu galeriju Sonus Art prezentacija i evenata možete pogledati na našem Flickr accountu ili na video prezenactijama niže.

 


Sonus Art TV 

Pokrenuli smo prvu Youtube emisiju o dobrom zvuku. Na ovakav smo se potez odlučili svjesni činjenice da u Hrvatskoj ne postoji dovoljno video materijala koji bi informirali i educirali javnost koji žele znati više o svijetu dobrog zvuka, kao i činjenice da većina ljudi danas jednostavno nema vremena pratiti novosti sa stranih audio video portala.

 Želite primiti obavijest kada objavimo novu emisiju? Prijavite se ovdje!