QED Reference High Resolution - USB kabel 1m

QED Reference High Resolution - USB kabel 1m

Availability: Trenutno nije na zalihi

Kabel visoke rezolucije, prikladan za Hi-Res audio aplikacije, duljine 1 metar Edited 28.03.2022.

750,00 kn 12 rata 62,50 kn na mjesec
(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Opis

Detalji

Poboljšani i ažurirani QED Reference High Resolution USB kabel visoke rezolucije sadrži tanji i fleksibilniji profil i poboljšane performanse. Koristi bakrene vodiče (99,99% bakar bez kisika) koji sadrže dielektrike s pjenastim polietilenom s niskom propusnošću te koji su jednoliko vezani omotom od aluminija.

Navedeni raspored je sličan onom koji se koristi u QED HDMI kabelima visokih performansi i obično ga nema u USB kabelima. Impedancija podataka se drži u strogo definiranim granicama (90 Ω +/- 5%), ona premašuje specifikaciju navedenu u standardu USB 2.0 za više od polovice, stoga se pogreške u tajmingu kao i vibracije svode na minimum. To posljedično dovodi do poboljšanja zvuka u glazbi koja se prenosi kabelom u tolikoj mjeri da to može biti statistički značajno u testovima slušanja koji se provode u namjenskim objektima za slušanje.

QED Reference podatkovne trake električno su izolirane pomoću dvoslojnog štita koji sadrži omotač od 100%-tnog aluminija. Kabel sadrži i jedinstveni feritni omot koji služi za apsorpciju visokofrekventnih signala šuma generiranih kako iznutra, tako i izvana te radi na stvaranju puno tišeg električnog okruženja u kabelu i oko njega tako da su vibracije u audio streamingu smanjene.

Kabel ima 50% manje vibracija od bilo kojeg kabela bez feritnog omota što dokazuje da kombinirane tehnologije impedancije kontroliranih podatkovnih traka, električno izolirani vodiči i feritni omot imaju učinak prepolovljenja vibracija u digitalnom prijenosu između izvora.

Prikladan je za Hi-Res audio aplikacije zbog svojih vrhunskih performansi te poboljšanog iskustva slušanja glazbe kao i za dugotrajne periode slušanja.

 

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

• Vanjski promjer: 7 mm
• Karakteristična impedancija: 90 Ω +/-5%
• Prigušivanje signalnog para: < -0.11 dB/m @ 480 MHz
• Kašnjenje širenja: 26 ns max
• Maksimalna brzina prijenosa podataka: 480 Mb/s