Chord Signature XL 2x2.5 m zvučnički kabel terminirani

Chord Signature XL 2x2.5 m zvučnički kabel terminirani

Availability: Na zalihi

Signature XL nova je verzija najdugovječnijeg Chordovog Signature modela kabela. Edited 01.04.2022.

14.900,00 kn 12 rata 1.241,67 kn na mjesec
(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

Signature XL je novija verzija jednog od Chordovih dugovječnijih proizvoda. Originalni Signature bio je prvi visokofrekventni zvučnički kabel i označio je ogroman skok u izvedbi zvučničkih kablova.

Bio je najtvrđi, najveći i najsvjetliji kabel koji je Chord ikad napravio. Vodiči su bili bakreni bez kisika, izolacija od polietilena, troslojna zaštita bila je sačinjena od kombinacije pletenice i ovojnice, učinkovita na visokim frekvencijama, a vanjski omotač bio je od fleksibilnog polietilena.

Desetak godina se Signature nije mijenjao sve dok se nije mogla primijeniti bolja verzija izgradnje i materijala kao što je učinkovitija zaštitna ovojnica, posrebreni vodiči i PTFE izolacija koja proizvodi neutralniju tonsku karakteristiku čime dobivamo kabel koji bolje nosi detalje, dinamiku i boju.

Signature Reference serija koristila je PTFE izolaciju (poznatu i kao Teflon) koja je sve do dolaska Taylona bila najbolji mogući materijal za izradu.

Tehnologija materijala stalno se razvija i poboljšava te su sada dostupne alternative za PTFE. Iako je cijena Taylona vrlo visoka te se ne koristi u Signature asortimanu, pronađena je prikladna verzija izolacijskih materijala poznata kao XLPE (poprečno povezani polietilen). Jedna verzija XLPE-a pokazala se kao odlična zamjena za PTFE nakon niza slušanja i testiranja te se koristi u Signature Reference seriji.

Svaki set Signature XL zvučničkih kablova izrađen je po narudžbi te je završen s ChordOhmic 4 mm banana utikačima ili ChordOhmic spade konektorima.

Sve ove promjene donose veliki iskorak u glazbenoj reprodukciji u ovom cjenovnom rangu.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije