Pathos InPol 2 integrirano pojačalo + Bowers&Wilkins 805 zvučnici

Pathos InPol 2 integrirano pojačalo + Bowers&Wilkins 805 zvučnici

Availability: Na zalihi

Hibridni uređaj; Balansirana Dual-Mono konfiguracija; Dobitnik CES Innovation Awarda + nevjerojatno lagan zvučnik stvarne studijske kvalitete u formi visokotonca s dijamantnom kupolom. Edited 04.02.2020.

Stara cijena: 0,00 kn

0,00 kn

(set)
Bowers & Wilkins 805 D3 Gloss Black   +18.240,00 kn
Pathos InPol 2 Integrirano Pojačalo   +47.200,00 kn

* Obavezno popuniti

Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

Pathos InPol2 - integrirano pojačalo

Inpol2 je punokrvno High-End pojačalo koje se smjestilo u viši razred Pathosove ponude pojačala.

Ipak, ovo nije klasično pojačalo - ulazna i izlazna sekcija ovog integriranog pojačala su potpuno odvojene i svaka od njih ima svoje vlastito napajanje. Cijevno potpuno balansirano pretpojačalo radi u čistoj A klasi baš kao i izlazno pojačalo, ali s razlikom što potonje koristi MOSFET tranzistore u pojačivačkom sklopu. Zajedno čine hibridni uređaj, nazivne snage od 45W po kanalu na 8 Ohma.

Da se radi o A klasi jasno je već nakon dvadesetak minuta rada pojačala, a konačna potvrda stiže nakon sat vremena kad je već nemoguće držati ruku na hladilu duže od dvadesetak sekundi. Inače sam naziv uređaja, Inpol(2), dolazi iz naziva patentirane tehnologije koja se u njemu nalazi - INPOL (Inseguitore a Pompa Lineare), prvi put primjenjenom u renomiranom modelu TT (Twin Towers).

Inpol tehnologija je sklop koji radi u A klasi bez povratne veze i u kojem je signal kompletno amplificiran putem cijevi. Kako tvrdi ekipa iz Pathosa, to je jedini način da se sačuva integritet harmoničke strukture ulaznog signala. Slijedom te tvrdnje, izlazno pojačalo služi samo isporučivanju onoga što zvučnici zahtijevaju – stabilnu i dostatnu snagu, osobito pri niskim impedancijama.

Inpol 2 u svojoj novijoj verziji odlazi korak dalje, tako da sad imamo topologiju baziranu na dvostrukom Inpol sklopu koji međusobno djeluju u kontra fazi te na taj način praktično poništavaju izobličenja. Rezultat je THD manji od 0,05% bez potrebe za negativnom povratnom vezom.

Bowers & Wilkins 805 D3

805 D3 je jedini zvučnik ovakvog tipa i veličine koji uključuje tehnologiju stvarne studijske kvalitete u formi visokotonca s dijamantnom kupolom. Nevjerojatno lagan, a ujedno i nevjerojatno krut, Dijamant je ultimativni materijal za kupolu visokotonca. Kvaliteta visokih tonova na zvučnicima B&W 800 D3 serije je nešto najprirodnije što možete čuti.   

Supermoć ovog modela je vrhunski zvuk iz relativno malih dimenzija, pa tako i ljubitelji glazbe koji žive u malim prostorima mogu doživjeti True Sound.

Novi dijamantni visokotonac smješten je u kućište od punog komada aluminija. Takva inertna struktura osigurava izuzetno krutu platformu s koje visokotonac može emitirati kristalno čisti zvuk.

Nova Continuum bas-srednjetonska membrana reproducira vrhunsko srednjetonsko područje bez praktički bilo kakvih negativnih efekata tzv. loma membrane, pojave koja prati sve dinamičke zvučnike na rubovima njihovih radnih područja, a sve zbog toga jer Continuum omogućuje da su takve pojave daleko izvan radnog područja koje traži 805 D3.

 

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

Pathos InPol 2 integrirano pojačalo

• 2 x 45 W na 8 ohma čiste A klase
• Hibridni krug s ventilima na ulaznom stupnju
• 5 x RCA linijski ulazi i 2 balansirana XLR ulaza
• Visokokvalitetni zvučnički terminali
• Kromirani pozlaćeni kotačić za podešavanje glasnoće
• Frekvencijski odziv: 10Hz - 80kHz ± 0.5dB
• Ulazna impedancija: 100 kOhma
• Izvor napajanja: 230V 50Hz
• Dimenzije: 430 x 185 x 430 mm

Bowers & Wilkins 805 D3

2-stazni basrefleks zvučnik

Zvučničke jedinice
1x ø25mm visokotonac s dijamantnom kupolom
1x ø165mm Continuum® bas-srednjetonac

Frekvencijski raspon
34Hz do 35kHz

Frekvencijski odziv
42Hz do 28kHz (+/-3dB od referentne osi)

Osjetljivost
88dB SPL (2.83Vrms / 1m)

Harmonička izobličenja
2. i 3. harmonici (90dB, 1m na osi)
<1 % 70Hz - 20kHz
<0.6% 120Hz - 20kHz

Nominalna impedancija (min.)
8Ω (min. 4.6Ω)

Preporučena snaga pojačala
50W - 120W na 8Ω

Max. preporučena impedancija kabela
0.1Ω

Google+ recenzije