Polk Legend L200 - bookshelf zvučnik Black DEMO

Premium bookshelf zvučnici

Proizvod ima otvorenu kutiju. Otvorena Kutija Naši tehničari za obradu povrata temeljito pregledavaju i testiraju sve vraćene proizvode kako bi bili sigurni da rade u dobrom stanju. Oni osiguravaju da su proizvodi potpuni - uključujući sve dijelove, pribor i priručnike za upotrebu. Primjenjuje se jamstvo proizvođača. Neke otvorene kutije neće ispunjavati uvjete za rabate proizvođača.
Nije na zalihi
Standardna cijena 889,00 € /kom Posebna cijena 399,00 € /kom
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 445,00 €

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Više od 40 godina iskustva u kreiranju inovacija (kao što su visokotonci), dizajnu i izradi prototipova dovelo je do razvoja novog 1-inčnog prstenastog visokotonca Pinnacle visoke rezolucije kojeg sadrže bookshelf zvučnici L200. Visokotonac je razvio Polk Audio, a pruža izuzetno jasne i oštre visoke tonove bez neželjenih obojenja i izobličenja.

Polk je razvio i novi Turbine konus posebno za seriju Legend kako bi se osigurala prirodna reprodukcija srednjeg opsega tonova, frekvencije na koje su naše uši osjetljive. Turbine konus kombinira Polkovu vlastitu jezgru od pjene i oblikovanu Turbine geometriju koja dramatično povećava krutost i prigušivanje, bez dodavanja mase što rezultira glatkim, detaljnim basom srednjeg i niskog napona tako da čujete svaki detalj.

Tradicionalni basovi stvaraju buku i maskiraju niskofrekventne bas note koje želite čuti. Novi, poboljšani Power Port dizajn glatko prebacuje protok zraka iz zvučnika u vaše područje slušanja za glasnije i čišće baseve te u isto vrijeme minimizirajući turbulencije, izobličenja i buku. Usavršena je aktualna Power Port tehnologija specijalno za Legend seriju finim podešavanjem geometrije priključnog otvora. Poboljšani Power Port dizajn proizvodi manje buke i pruža snažniji i čišći bas tako da čujete i osjetite razliku.

Potpuno su redizajnirani te predstavljaju zvučnike s najboljim zvukom koje je Polk ikad kreirao. Zvučnici dolaze s rešetkom za pokrivanje prednje pregrade te još jednom rešetkom za pokrivanje gornjeg dijela odnosno opcionalnog visinskog modula (kada se instalira). Računalno su oblikovani za precizno prilagođavanje i minimiziranje zvučnih smetnji. Akustično inertne magnetske rešetke nude čistu estetiku bez žrtvovanja zvuka.

Kabineti zvučnika u Polk Legend seriji, kao i unutarnja kućišta pažljivo su projektirani kako bi se smanjili neželjeni unutarnji stojeći valovi i eliminirale neželjene rezonance. Rezultat je kabinet zvučnika koji čvrsto drži pretvarače dok istovremeno vjerno reproducira zapise.

Postavljanje je u potpunosti pojednostavljeno te je osigurana vrlo učinkovita direktna povezanost bez gubitaka.

Sakrij

• Orijentacija: vertikalna
• Vrsta kućišta: Power Port Bass
• Pogonske jedinice: okrugli Pinnacle visokotonac (2.54 cm), Turbine konusni srednjetonac/woofer (16.51 cm)
• Preporučena snaga pojačala: 80W
• Ukupni frekvencijski odziv: 38 Hz – 50 000 Hz
• Nominalni raspon impedancije: 3 ohma – 4 ohma
• Osjetljivost ( 1 W @ 1 m): 85.5 dB
• Crossover frekvencija visokotonca/srednjetonca: 2600 Hz
• Upravljanje napajanjem (po kanalu): 20 W – 200 W
• Dimenzije: 39.78 x 21.16 x 33.78 cm
• Težina: 9.98 kg

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!