Polk Magnifi 2 system - soundbar za kućno kino

Polk Magnifi 2 system - soundbar za kućno kino

Availability: Trenutno nije na zalihi

Soundbar za kućno kino visokih performansi i bežični subwoofer s ugrađenim Chromecast-om Edited 10.02.2021.

Stara cijena: Standardna cijena: 4.230,00 kn

Special Price 2.990,00 kn 12 rata 249,17 kn na mjesec

(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Opis

Detalji

Polk Magnifi 2 soundbar za kućno kino visokih performansi i bežični subwoofer pružaju snažniji, dinamičniji zvuk od tradicionalnih soundbarova, a optimizirani su za „oživljavanje“ odnosno više realizma u filmovima, TV-emisijama, glazbi i videoigrama.

Sadrži patentiranu SDA surround tehnologiju koja stvara ekspanzivan, višedimenzionalan zvuk i pruža impresivan doživljaj slušanja te Voice Adjust tehnologiju koja omogućuje jasne i oštre dijaloge. Postavljanje je brzo i jednostavno zahvaljujući uključenim HDMI i optičkim kabelima.

Streaming vaše omiljene glazbe moguć je putem ugrađenog Chromecast-a, Google Play-a, Amazon Music HD, Apple Music, Roon, Qobuz, Spotify, Tidal i drugih. Sustav je kompatibilan s HD i 4K televizorima. Šest sklopova pogonskih jedinica zajedno sa snažnim bežičnim subwooferom stvaraju impresivan višedimenzionalni zvuk putem 5.1. Dolby Digital, DTS tehnologije i patentirane SDA tehnologije za nevjerojatno iskustvo slušanja glazbe.

Polk 3D audio način može stvoriti virtualne kanale visine iz bilo kojeg zvučnog zapisa. U kombinaciji s Polk SDA tehnologijom pruža uistinu impresivan 3D surround zvuk. Ovaj sustav također pruža snažno pojačanje i duboke basove koji će doživljaj kućnog kina i slušanja glazbe podignuti na višu razinu.

Postavke EQ-a s jednim gumbom za filmove, glazbu i sport optimiziraju soundbar i subwoofer kako bi se osigurao najjasniji dijalog, snažan surround zvuk i duboki bas za najbolje audio iskustvo i iskustvo kućnog kina.

Zahvaljujući noćnom načinu rada, možete smanjiti jačinu basa i prilagoditi (odnosno poboljšati) Voice Adjust tehnologiju omogućujući jednaku jasnoću dijaloga bez povećanja glasnoće.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

• Maksimalna snaga: : 200 W ( soundbar 100 W, subwoofer 100 W )
• Dolby Digital, DTS
• Bluetooth, Google Chromecast
• HDMI ARC, HDMI ulaz x 3, HDMI izlaz x 1, optički ulaz
• Dimenzije: soundbar – 53 x 1092 x 96 mm
subwoofer - 370 x 308 x 371 mm
• Težina: soundbar – 2.5 kg
subwoofer – 6.4 kg