Menu Toggle navigation

Polk Signature Elite ES35 centralni zvučnik

Polk Signature Elite ES35 centralni zvučnik

Availability: Na zalihi

Snažan i impresivan zvuk visoke rezolucije za filmove, TV, glazbu i igre Edited 09.12.2022.

2.195,00 kn / 290.7€ 12 rata 182,92 kn na mjesec
(kom)

* Obavezno popuniti

Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

Jedinstvena tehnologija za vrhunski zvuk

Spreman za visoku rezoluciju

Uživajte u glasnim niskim zvukovima s manje izobličenja

Spreman za vaše pojačalo ili prijemnik

  • Sa Signature Elite ES35 visokoučinkovitim, niskoprofilnim centralnim  kanalnim zvučnikom uživat ćete u filmovima, igrama i višekanalnoj glazbi s kristalno jasnim dijalozima i moćnim kinematografskim zvukom - bez blokiranja televizora. Hi-Res certificiran te Dolby Atmos i DTS:X  kompatibilan, a s pristupačnom cijenom, Signature Elite ES35 ispunjava Polk obećanje o izvrsnom zvuku za sve.
  • Uski centralni zvučnik ES35 postavlja se točno ispod vašeg TV-a kako bi pružio zvuk velikog zvučnika bez blokiranja vašeg područja gledanja ili IR daljinskog upravljača. Fleksibilni dizajn ES35 koji se može montirati na zid omogućuje da se koristi i kao lijevi, desni ili surround kanal za nevjerojatan zvuk kućnog kina, koji ne zahtijeva prostor na podu ili polici.
  • Doživite besprijekornu, realističnu zvučnu pozornicu bez obzira gdje sjedite. Signature Elite ES35 ima dinamički balansiran, akustični niz sa sedam pokretača s fazno optimiziranim, kaskadnim skretnicama koje osiguravaju usredotočen dijalog koji se savršeno uklapa s drugim Signature Elite zvučnicima.
  • ES35-ov Hi-Res certificiran, Terylene kupolasti visokotonac, pruža kristalne visoke tonove (40+kHz) idealne za zvuk visoke razlučivosti koji se nalazi u ultra-HD filmovima, višekanalnim koncertnim videozapisima i prostornim audio mixevima zvuka za Apple Music, Dolby Atmos ili DTS: X.
  • U filmovima, centralni zvučnik prenosi do 75% audio sadržaja (glasovi, zvučni zapisi, zvučni efekti), no većina centralnih zvučnika dizajnirana je samo za glasovne dijaloge. Dvostruki Polk Power Portovi ES35 pružaju bas bez napora, što znači da ćete čuti i osjetiti dojmljiv zvuk onako kako je redatelj zamislio.
Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

Orijentacija: vertikalna/horizontalna

1x 2.54 cm okrugli visokotonac (Hi-Res Terylene)

6x 7.62 cm pojačani polipropilenski driveri niskog izobličenja

Dimenzije: V 10.48 cm/ Širina 61.98 cm/ Dubina 15.49 cm

Težina: 6.35 kg

Električni ulazi: Par pozlaćenih konektora