Rotel RA-1572 MKII integrirano pojačalo

Rotel RA-1572 MKII integrirano pojačalo

Availability: Na zalihi

Integrirano pojačalo RA-1572 MKII važna je komponenta za sve ljubitelje glazbe koja objedinjuje najbolje od Rotelovih analognih i digitalnih tehnologija Edited 14.09.2021.

14.240,00 kn 12 rata 1.186,67 kn na mjesec
(kom)

* Obavezno popuniti

Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

Integrirano pojačalo RA-1572 MKII važna je komponenta za sve ljubitelje glazbe koja objedinjuje najbolje od Rotelovih analognih i digitalnih tehnologija „oživljavajući“ glazbu s iznimnom vjernošću. Optimizirano u svim aspektima, sadrži pojačalo snage koje isporučuje 120 W Class AB izlaza u 8 ohma, inovacije u dizajnu audio krugova, vrhunski audiofilski digitalno-analogni konverter i puni dodatak ulaznim izvorima.

Kao što je tipično za Rotelova pojačala, RA-1572 MKII koristi vlastiti veliki toroidni transformator. Oblik transformatora pomaže u sprječavanju zalutalih obrazaca zračenja da narušavaju audio signale tijekom prolaza kroz susjedne krugove. Transformator napaja skupinu od 4 visoko efikasna kondenzatora za masovno skladištenje za duboku, kontroliranu bas energiju.

Podržava digitalne izvore koji koriste Texas Instruments 32-bitni/384kHz DAC s kritički podešenim izlaznim krugovima filtera koji pružaju i najsuptilnije detalje. Sklopovi pretpojačala i stupnjevi pojačanja linearnog pojačala posebno su dizajnirani osiguravajući prirodne detalje, okretnost i impresivnu zvučnu kulisu.

Pojačalo podržava vaše omiljene izvore: analogni, digitalni, PC-USB s MQA, visokokvalitetni bežični aptX i AAC Bluetooth streaming pa čak i XLR uravnoteženu i Moving Magnet Phono Stage za ljubitelje vinila. Također, pojačalo je Roon certificirano i pruža najbolje iskustvo koristeći Roon softver, za jednostavno uživanje u glazbi.

Prednja ploča uključuje prikaz statusa, kontrole izvora i glasnoće, odabir A-B zvučnika za zonu 2 i 3.5-mm priključak za slušalice. Ethernet i RS232 veze omogućuju besprijekornu integraciju s upravljačkim sustavima i ažuriranjima sustava.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

  • Potrošnja energije: 400 W
  • Potrošnja energije u stand-by načinu: <0.5 W
  • Zahtjevi napajanja: 230V, 50Hz
  • Visina prednje ploče: 132.6 mm
  • Maksimalna izlazna snaga: 200W po kanalu (unutar 4 ohma)
  • Kontinuirana izlazna snaga: 120W po kanalu (unutar 8 ohma)
  • Ukupno harmonijsko izobličenje: <0.018%
  • Izlazna impedancija: 470 ohma
  • Dimenzije: 431 × 144 × 358 mm
  • Težina: 13.63 kg