Rotel RC-1572 MKII pretpojačalo

Rotel RC-1572 MKII pretpojačalo

Availability: Na zalihi

RC-1572 MKII sadrži akustične nadogradnje i poboljšanja zahvaljujući kojima su analogni i digitalni izvori podignuti na još višu razinu Edited 21.03.2022.

9.870,00 kn / 1312.15€ 12 rata 822,50 kn na mjesec
(kom)

* Obavezno popuniti

Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

Pretpojačalo RC-1572 MKII sadrži akustične nadogradnje i poboljšanja zahvaljujući kojima su analogni i digitalni izvori podignuti na još višu razinu performansi uz zadivljujuću jasnoću i prirodnu zvučnu podlogu. Precizni inženjering ovog pretpojačala započinje Rotelovim napajanjem s iznimno niskom razinom buke uključujući veliki toroidni transformator proizveden upravo u Rotelu. Dizajn transformatora smanjuje ometajuća zračenja i napaja niz kondenzatora koji isporučuju stabilnu struju u sve osjetljive krugove smanjujući buku i izobličenja.

Vrhunski 32-bitni digitalno-analogni pretvarač (DAC) Texas Instruments opskrbljuje digitalne izvore podržane prilagođenim vlasničkim vanjskim izlaznim filterima koji osiguravaju zvuk s iznimnim dinamičkim detaljima i glazbenim izričajem.

Analogni, digitalni, XLR, aptXTM i AAC bežični Bluetooth i Mono Magnet Phono Stage ulazi osiguravaju vezu s vašim omiljenim izvorima glazbe. Digitalne medijske datoteke podržane su putem 32-bitne/384kHz PC-USB veze koja podržava MQA i u potpunosti je Roon certificirana za elegantan pristup gotovo neograničenom katalogu online glazbe.

Pretpojačalo je jednostavno za rukovanje uz pomoć daljinskog upravljača koji dolazi zajedno u paketu te zaslona na prednjoj ploči. Automatske kontrole napajanja, prepoznavanje signala, fiksne postavke glasnoće i podešavanje tonova optimiziraju postavke prilagodbe.

RCA, XLR i izlazi za subwoofer omogućuju fleksibilnost instalacije. Ethernet i RS232 osiguravaju jednostavnu integraciju s upravljačkim sustavima i ažuriranjima softvera.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

  • Potrošnja energije: 35 W
  • Potrošnja energije u stand-by načinu: <0.5 W
  • Zahtjevi napajanja: 230V, 50Hz
  • Visina prednje ploče: 88.1 mm
  • Ukupno harmonijsko izobličenje: <0.004%
  • Frekvencijski odziv: linijski ulazi: 10Hz – 100kHz

          digitalni ulazi: 20Hz – 20kHz

          phono ulaz: 20Hz – 20 kHz

  • Ulazna impedancija: linijski ulazi: 100 kOhm

          digitalni ulazi: 75 ohma

          phono ulaz: 47 kOhm

  • Dimenzije: 431 × 99 × 338 mm
  • Težina: 8.4 kg