Uiisii GT900 in-ear stereo slušalice

 

 

Besplatna dostava

Dostava u 2 do 5 radnih dana

Nema na zalihi
SKU
8001710
12-mm dinamičke pogonske jedinice i ugrađen mikrofon
17,00 € 128,09 kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
(kom)

Glavne značajke:

12-mm dinamičke pogonske jedinice koje stvaraju odličan zvuk

Ugrađen mikrofon – savršeno za razgovore

100-postotna kompatibilnost i povezivost

Atraktivan dizajn od aluminija

Ergonomske i udobne – savršeno odgovaraju svakom uhu

GT900 in-ear stereo slušalice imaju 12-mm dinamičke pogonske jedinice koje pružaju visokofrekventan opseg za duboke tonove, uravnotežene srednje i visoke tonove te na način da je moguće savršeno razlikovati instrumente jedan od drugog. Velike pogonske jedinice također sprečavaju izobličenja zvuka čak i pri velikim glasnoćama.

Pomoću ugrađenog mikrofona moguće je odgovaranje na pozive, a zahvaljujući multifunkcionalnoj tipki, to možete učiniti bez da vadite mobilni uređaj iz džepa. Jednostavno povežite slušalice s vašim mobilnim uređajem i možete započeti s primanjem poziva putem vaših slušalica.

Zahvaljujući 3.5-mm pozlaćenom konektoru, gotovo da nema gubitka kvalitete. Akustična komora slušalica izrađena je od aluminija što osigurava udobnost i lagano nošenje te poboljšanu trajnost, a svojim izgledom udovoljavaju i estetskom kriteriju. Čepići za uši izrađeni su od silikonskog materijala, a fleksibilan TPE kabel otporan je na dugogodišnje korištenje.

Dolaze u dvije različite veličine tako da odgovaraju svima, a da i dalje budu ugodne za korištenje. Putem multifunkcionalne tipke možete jednostavno kontrolirati svoju glazbu i telefonske pozive (razgovore) tako da uopće ne morate vaditi mobilni uređaj iz džepa. Značajke multifunkcionalne tipke: pritisnite ju jednom za reprodukciju ili pauziranje glazbe, za podešavanje glasnoće pritisnite ili držite pritisnuto Volume + ili Volume - , a za prihvaćanje ili upućivanje dolaznog poziva, jednom pritisnite tipku.

  • Duljina kabela: 119.78 cm
  • Pogonske jedinice: 12 mm
  • Frekvencijski odziv: 20 – 20000Hz
  • Impedancija: 32 ohma
  • Vrsta priključka: 3.5-mm
  • Osjetljivost: 93 dB ± 3 dB
  • Kompatibilne s: osobnim računalom, iPhone-om, iPod-om, mobilnim uređajima, MP3, prijenosnim media playerima
  • Dimenzije: 23 x 9 x 4 cm
  • Težina: 0.0150 kg
Write Your Own Review
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte
To Top