V-Moda Zn - In-Ear slušalice

V-Moda Zn - In-Ear slušalice

Availability: Na zalihi

Best buy, high end izvedba V-MODA in-ear slušalica. Edited 27.05.2022.

1.350,00 kn 12 rata 112,50 kn na mjesec
(kom)

* Obavezno popuniti

Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

V-MODA Zn su high end, in-ear slušalice izrazito kvalitetne izvedbe. Ovo je prvi napravljeni model V-MODA slušalica koji je dovoljno kompatibilan za  korištenje tokom sportskih aktivnosti zahvaljući odvajajućim Active Flex kukicama. Zn su razvijene na način da podržavaju Hi-Resolution audio i isporučuju superioran zvuk ostajući vjerni V-Moda tradiciji luksuznog, vrhunski izdržljivog materijala i talijanskog dizajna. Novo razvijeni, dinamični 8mm driver pojačava tonalnu preciznost, sa vrlo niskom distorzijom, te je ručno podešen do granice za ljudsko uho od (+/- 2db). Za isporuku vrhunskog i neutralnog zvuka podešeni filteri su napravljeni samo za V-MODA proizvode u litimiranoj količini čineći Zn još više jedinstvenim proizvodom.

Dizajnirane u Milanu, Zn su opremljene modernom tehnologijom i izrađene od vrhunskog materijala koji će zadovoljiti i najtvrdokornije uživatelje hi-fi  zvuka. V-PORT airflow sistemski mehanizam optimiziran je za 3D okruženje te podešen da izvuče suptilne zvukove koje nemogu izvući run-of-the-mill slušalice.  Zn i ugrađeni mikrofon su kompatibilni sa svim smartphonovima, tabletima i najnovijim Apple, Samsung proizvodima ili bilo kojim uređajima koji podržavaju iOS, Android ili Windows operativni sustav.

Recenzije (3)

Recenzije kupaca 3 item(s)

Vrlo privlačan otvoreni zvuk
Zvuk me oduševio na prvu... Zvuk je odlično izbalansiran, bas je bogat ali ne prenapadan, zvuk je prilično otvoren, u jednom sam trenutku pomislio da na ušima imam svoje over-ear NAD VISO HP-50 koje su odlične... Cijena nije mala, ali slušalice su odlične.
Cijena
Kvaliteta
Recenzirao Tomislav Mlinac / (Poslano 16.7.2020.)
Untitled
Kvaliteta
Cijena
Recenzirao Leon / (Poslano 13.10.2016.)
Odlično izbalansirani i detaljni zvuk slušalica koji opravdava cijenu.
Slušalice isprobane nakon 24 satnog burn-in perioda. Testirano sa Fiio X1 glazbenim playerom sa raznim tipovima glazbe u 24-192 HD Flac formatu. Dojam je odličan. Low, mid i high frekvencije su dobro usklađene, a posebno treba pohvaliti bass koji je čvrst a opet ne zagušuje mid i high dio spektra što zna biti problem kod dobrog djela konkurencije. Kabel i samo kućište slušalica djeluju robusno.
Kupnja i dostava proizvoda je bila korektna tj. bez problema.
Cijena
Kvaliteta
Recenzirao Marko / (Poslano 3.4.2016.)

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

  • Tip: Bi-aural in-ear tip monitor slušalice sa mikrofonom
  • Driver - 8mm 
  • Frekvencijski odziv - 2-25.000Hz
  • Impendancija - 16 ohma
  • Kablovi - DiamondBack Kevlar
  • Težina: 20,8 grama