Menu Toggle navigation

Definitive Technology Descend DN8 subwoofer

Definitive Technology Descend DN8 subwoofer

Availability: Na zalihi

DN8 model subwoofera iz Descend serije je 8-inčni subwoofer snage 500W s dvostrukim 8-inčnim bas radijatorima Edited 05.12.2022.

3.800,00 kn / 504.37€ 12 rata 316,67 kn na mjesec
(kom)

* Obavezno popuniti

Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

DN8 model subwoofera iz Descend serije je 8-inčni subwoofer snage 500W s dvostrukim 8-inčnim bas radijatorima. Jedinstvena 3XR arhitektura korištena u Descend seriji pruža trostruko veću površinu za proizvodnju basa od tradicionalnog subwoofera. Ova dodatna površina pomiče više zraka što rezultira masivnim niskim razinama. A budući da 3XR ne koristi priključke, osiguran je kristalno čist zvuk bez izobličenja u priključcima.

Pasivni bas radijatori kao temelji 3XR arhitekture, omogućuju subwooferu dovoljnu glasnoću kao primjerice 10-inčni subwoofer s priključkom bez neželjenih izobličenja i šumova u priključku. Pasivni radijatori također isporučuju glatki frekventni odziv poput zatvorenog subwoofera, ali sa sposobnošću kao da imaju priključak za još glasniju reprodukciju u manjem kućištu. Ono što se dobiva je vrhunska kvaliteta: glasniji i jasniji bas od subwoofera s priključcima te iz manjeg kućišta od zatvorenog subwoofera.

DN8 je opremljen Class D digitalnim pojačalom snage 500 W, dizajniranim da izvuče maksimum iz 3XR arhitekture. Ovo prilagođeno pojačanje daje subwooferu DN8 dovoljno snage i učinkovitosti za reprodukciju od čak 35 Hz iz smanjenog kućišta. Budući da je Class D pojačalo tako učinkovito, troši se malo energije, a njegov je cjelokupni izlaz posvećen pružanju znatno „glađeg“ basa i većeg učinka. To omogućuje da se DN8 subwoofer prirodno uklopi u bilo koji audio sustav, a istovremeno proizvodi veću i snažniju glasnoću i učinak od konkurentskih dizajna subwoofera.

Možete ga prilagoditi potrebama vaše aplikacije, sustava i prostora. Ima ugrađene kontrole za mijenjanje glasnoće, niskopropusni filtar i fazu ( 0/180°) za optimalne razine basa i mogućnost prilagođavanja specifičnim potrebama vašeg sustava.  Podesite razinu glasnoće vašeg subwoofera kako biste osigurali savršeno proporcionalan bas za svoj audio sustav i prostoriju.

Iako jedan subwoofer može proizvesti bas i poboljšani realizam svakom sustavu, možda neće pružiti dosljedan frekvencijski odziv u cijeloj prostoriji. Kada se dva ili više subwoofera pravilno koristi u cijeloj prostoriji, zvučni valovi se ravnomjernije raspršuju, izravnavajući frekvencijski odziv. Rezultat je glatkiji bas u cijeloj prostoriji.

Video (1)

Video

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

 • Pretvornici: 8-inčni wooferi
 • Pasivni radijatori: dvostruki 8-inčni s 3XR konfiguracijom
 • Vrsta basa: bas radijator
 • Tip pojačala: Class D
 • Ukupna snaga: 500 W
 • Kontinuirana snaga: 200 W
 • Frekvencijski odziv: 35 Hz – 200 Hz
 • Frekvencija niskopropusne skretnice: 60 Hz – 120 Hz
 • Napajanje: unutarnje
 • Ulazi: LFE jednostruki RCA
 • Zvučnik: lijevi i desni pozlaćeni konektori
 • Podnožje: trajno ugrađeno podnožje s gumenom podlogom
 • Dimenzije: 324.8 x 305.8 x 331.6 mm