Dynaudio Emit 25C centralni zvučnik

Dynaudio Emit 25C centralni zvučnik

Availability: Na zalihi

Emit 25C pruža potpunu dosljednost između središnjeg zvučnika i dva zvučnika sa strane. Edited 23.09.2021.

5.170,00 kn 12 rata 430,83 kn na mjesec
(kom)

* Obavezno popuniti

Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
ILI
Opis

Detalji

Za centralni (središnji) kanal kažu da je najvažniji dio svakog surround sustava. Emit 25C je u osnovi Emit 30 zvučnik okrenut na bok, a srednji / bas zvučnici smješteni su s bilo koje druge strane visokotonca. Pogonske jedinice su iste, crossover je isti, s drugačijom kutijom i podešavanjem priključka. To znači da se dobiva potpuna dosljednost između središnjeg zvučnika i dva zvučnika sa strane (bilo da su to Emit 10, 20, 30 ili čak 50), zajedno s bilo kojim drugim kojeg postavljate u sustav.

Emit 25C koristi iste 14-cm MSP woofere kao Emit 10 i Emit 30. MSP (magnezij silikatni-polimer) je materijal razvijen u Dynaudiu i korišten desetljećima te koji pruža pravu kombinaciju lakoće, krutosti i prigušivanja za nevjerojatnu točnost. Izrada pogonskih jedinica od jednog komada materijala daje površini za reprodukciju puno bolju vezu s glasovnom zavojnicom iza nje. To znači bolju kontrolu nad njihovim kretanjem, manje neželjenih izobličenja i rezonancija i više finih detalja čak i pri niskim glasnoćama.

Glasovna zavojnica je aluminijska – u Dynaudiu postoji duga povijest upotrebe aluminijske žice u glasovnim zavojnicama zato što je aluminij lagan i ne ometa kretanje te se može dobiti više namotaja za zadanu duljinu žice što znači više magnetske snage. To je dodatno pojačano presvlačenjem aluminijske žice u bakar čime se dodatno povećava kontrola koju pojačalo ima na glasovnoj zavojnici.

Svi Emit zvučnici koriste Cerotar visokotonac iz renomirane Evoke serije koji se temelji na legendarnom Esotar Forty visokotoncu iz Dynaudio Special Forty zvučnika. To je 28-mm jedinica od tkanine s mekanom kupolom  i posebnim DSR premazom. Zašto visokotonac s tkaninom i mekanom kupolom? Jer prenose sve detalje i otvorenost koju želite u omiljenoj glazbi, a bez izlaganja neželjenom umoru tijekom duljih perioda slušanja.

Hexis unutarnja kupola kontrolira i oblikuje protok zraka izglađujući i optimizirajući frekvencijski odziv za još čišće visoke frekvencije i eliminaciju rezonanci. To znači da se dijafragma može preciznije pomicati što pruža više detalja. Pokreće ju Ferrite+ magnetni sustav od stroncij-karbonatne ferrite+ keramike – za veću osjetljivost, poboljšanu jasnoću i prirodan, dinamičan odziv.

Zvučnik je dostupan u prilagođenim laminatnim završnim obradama – u crnoj, bijeloj i boji oraha koje savršeno nadopunjuju čisti skandinavski dizajn kabineta zvučnika. Svi zvučnici dolaze s magnetskim crnim rešetkama. Emit 25C je spona vašeg sustava zvučnika za kućno kino. Snaga, kontrola i finoća ujedinjeni u jednu kompaktnu jedinicu.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

  • Osjetljivost: 87 dB
  • IEC dugotrajno primanje snage: 180 W
  • Impedancija: 4 ohma
  • Frekvencijski odziv (± 3 dB): 53Hz - 25kHz 
  • Crossover frekvencija: 1000/3500 Hz
  • Srednjetonac/woofer: 14 cm MSP
  • Visokotonac: Cerotar s mekom kupolom Hexis
  • Dimenzije: 550 X 170,1 X 271,5 mm
  • Težina: 10.98 kg

Vezani blog postovi

Više