Audio Technica ATH-ADX5000 Otvorene Naglavne Slušalice

Audio Technica ATH-ADX5000 Otvorene Naglavne Slušalice

Availability: Trenutno nije na zalihi

TH-ADX5000 predstavljaju novi standard u slušanju glazbe u kućnoj atmosferi Edited 02.09.2019.

16.500,00 kn 12 rata 1.375,00 kn na mjesec
(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Opis

Detalji

Nove otvorene slušalice iz Audio Technice, model ATH-ADX5000 predstavljaju novi standard u slušanju glazbe u kućnoj atmosferi. Over-ear model omogućuje audiofilima vjerni doživljaj reprodukcije omiljene glazbe.

ADX5000 slušalice imaju novu jezgrenu tehnologiju, proširene integrirane upravljačke jedinice od 58 mm i membrane od volframa, sve spojeno u upečatljiv dizajn u obliku pčelinjeg saća.

Svako kućište slušalica se pažljivo ručno montira u Tokiju s jedinicama koje su pojedinačno identificirane laserski ugraviranim serijskim brojem. Nova jezgrena tehnologija razvijena je kako bi optimizirala položaj drivera unutar kućišta. Ovaj pametan dizajn poboljšava učinkovitost protoka zraka koja povećava transparentnost srednjih do visokih frekvencija, a istovremeno proizvodi bogat i precizan bas zvuk.

U srcu slušalica nalazi se jedinstveni integrirani dizajn drivera. Membranska zavojnica, pregrada i magneti nalaze se u istoj jedinici kako bi se smanjile neželjene vibracije koje mogu „obojati“ zvuk. Dizajn također omogućuje uklanjanje vijaka kako bi se smanjila težina, dok je pregrada izrađena od čvrstog polipenilen sulfida i staklenih vlakana kako bi se omogućilo stabilno pomicanje dijafragme i precizniji zvuk.

Veliki čvrsti 58-milimetarski driver može se pohvaliti dijafragmom obloženom magnetskim volframskim krugom. Ova dijafragma poboljšava odziv i vrijeme za preciznije audio performanse, a lagana konstrukcija pomaže u izbjegavanju unutarnjeg gubitka snage.

Jastučići za uši, kao i okvir na ovom modelu slušalica izrađeni su od Alcantare – kvalitetnog materijala od mikrofibre koje karakterizira dugotrajnost, otpornost na mrlje te meka tekstura za dodatnu udobnost. Kako bi slušalice uvijek bile u savršenom stanju i kod kuće i kada ih nosite sa sobom, uz njih u paketu dolazi i luksuzna zaštitna torbica za nošenje.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

• Tip: otvorene over-ear
• Veličina drivera: 58 mm
• Osjetljivost: 100 dB / mW
• Frekvencijski odziv: 5-50,000 Hz
• Maksimalna ulazna snaga: 1000 mW
• Impedancija: 420 ohma
• Težina: 270 g (bez kabla)
• Priključci: A2DC konektori DC
• Utičnica: 6.3 mm, pozlaćena
• Dodatna oprema: odvojivi kabel (3.0 m), 6.3 mm pozlaćena utičnica, zaštitna torbica/kovčeg za nošenje