Besplatna dostava

Prodajno osoblje Sonus Arta jamči Vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. A u slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac!

 

BESPLATNA DOSTAVA

Dostava za sve narudžbe iznad  40.00 € je besplatna za područje cijele Hrvatske. Dostava za webshop narudžbe ispod 40.00 €  naplaćuje se 4 €.

Sve narudžbe zaprimljene/uplaćene radnim danom do 12 sati bit će poslane na isporuku tijekom istog dana a dostavljene u roku nekoliko radnih dana. 

DOSTAVNA SLUŽBA

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe In Time, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično, PayPal), ako uplatu zaprimimo do 12 sati. Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.

ODABIR TERMINA DOSTAVE

Ako želite dostavu u određeno doba dana (ujutro ili popodne), isto možete odabrati prilikom narudžbe (InTime dostavna služba narudžbe dostavlja do 16 h).

BRZA ISPORUKA UZ PRAĆENJE NARUDŽBE

Čim robu spremimo za isporuku šaljemo Vam tracking code pomoću kojeg u svakom trenutku možete provjeriti stanje svoje pošiljke (in-time.hr/pracenje-posiljaka).

Ako roba ne stigne u očekivanom periodu (2-5 radnih dana od isporuke, prema pravilniku dostavne službe), pošaljite nam email na [email protected] kako bi poduzeli potrebne mjere. Za narudžbe na otoke dostava u pravilu traje nešto duže (5-7 radnih dana). Popis mjesta bez mogućnosti isporuke i raspored dostave na otoke provjerite ovdje.

U vrijeme rasprodaja, Black Friday akcija i blagdana, moguća su odstupanja od rokova dostave zbog prevelikog broja pošiljki koje je potrebno dostaviti.

OSTALI UVJETI:

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan, ukoliko primjeti bilo kakvo oštećenje, odmah reklamaciju uputiti dostavljaču na licu mjesta te istu javiti pismenim putem na email [email protected] ili [email protected].

Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!