Menu Toggle navigation

AVID

Sve od 1995. godine, beskompromisna konstrukcija i izrada AVID gramofonima osiguravaju status najboljih u današnjoj ponudi. Suvremeni proizvodni pogoni, state-of-the-art CAD tehnologija i velika ulaganja u istraživanja materijala pretvorila su ponekad antikni pojam gramofona u proizvod najnovijih tehnologija. Uz ostale mehaničke, elektro-mehaničke i elektroničke uređaje u ponudi, AVID je postao rastuća snaga na audio tržištu uz jasnu reputaciju sumiranu kao “Closer to the truth”.

AVID kakav vidimo danas, ponegdje i s kultnim statusom, rezultat je vremenskog perioda od dva desetljeća uloženog u razvoj ponude koja je donijela inovativna rješenja za neke vrlo izdržljive hi-fi probleme.

Preciznost i točnost je utkana u svaki aspekt AVID-ovog djelovanja, sve od vrhunskih CNC strojeva, točnosti do u nekoliko mikrona pa sve do ručno izabranih kondenzatora u napajanjima titanskih mogućnosti. Svaka komponenta mora proći stroge inspekcije prije nego što se ugradi u proizvod. Tolerancije u izradi su tako uske da dijelove nije potrebno uparivati, time upravo preciznost u proizvodnji postaje temelj za vrhunske performanse i pouzdanost. Kupnja AVID gramofona ili elektronike donosi vam najnoviju tehnologiju, vrhunski zvuk i dugogodišnju pouzdanost.

Dobrodošli na slušanje ploča u 21. stoljeću.

Postavi padajućim redosljedom

11 Artikal(a)

Postavi padajućim redosljedom

11 Artikal(a)