AVID

Sve od 1995. godine, beskompromisna konstrukcija i izrada AVID gramofonima osiguravaju status najboljih u današnjoj ponudi. Suvremeni proizvodni pogoni, state-of-the-art CAD tehnologija i velika ulaganja u istraživanja materijala pretvorila su ponekad antikni pojam gramofona u proizvod najnovijih tehnologija. Uz ostale mehaničke, elektro-mehaničke i elektroničke uređaje u ponudi, AVID je postao rastuća snaga na audio tržištu uz jasnu reputaciju sumiranu kao “Closer to the truth”.

AVID kakav vidimo danas, ponegdje i s kultnim statusom, rezultat je vremenskog perioda od dva desetljeća uloženog u razvoj ponude koja je donijela inovativna rješenja za neke vrlo izdržljive hi-fi probleme.

Preciznost i točnost je utkana u svaki aspekt AVID-ovog djelovanja, sve od vrhunskih CNC strojeva, točnosti do u nekoliko mikrona pa sve do ručno izabranih kondenzatora u napajanjima titanskih mogućnosti. Svaka komponenta mora proći stroge inspekcije prije nego što se ugradi u proizvod. Tolerancije u izradi su tako uske da dijelove nije potrebno uparivati, time upravo preciznost u proizvodnji postaje temelj za vrhunske performanse i pouzdanost. Kupnja AVID gramofona ili elektronike donosi vam najnoviju tehnologiju, vrhunski zvuk i dugogodišnju pouzdanost.

Dobrodošli na slušanje ploča u 21. stoljeću.

Filter
Pozicija
Naziv proizvoda
Cijena
Najprodavaniji
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Lista Mreža
Proizvodi 1-10 of 12
5
10
15
20
25
 1. AVID univerzalni pokrov
  Univerzalni pokrov koji odgovara svim AVID gramofonima te nudi ekonomičnu zaštitu od prašine.
  100,00 € 753,45kn
  (kom)
  Nema na zalihi
 2. Avid Ingenium Plug&Play

  Gramofon

  • remenski pogon

  • MDF tanjur, safirni ležajevi

  • Avid ručka TA-1, Avid CA-1 zvučnica, sorbotanske izo nogice

  1.800,00 € 13.562,10kn
  (kom)
 3. AVID Diva II

  Gramofon

  • remenski pogon

  • odvojeno napajanje, aluminijski tanjur 5.5 kg, safirni ležaj

  • AVID TA 3 ručka

  3.500,00 € 26.370,75kn
  (kom)
Stranica
5
10
15
20
25
To Top