Denon AH-D1200 - naglavne slušalice

Denon AH-D1200 - naglavne slušalice

Availability: Trenutno nije na zalihi

Denon AH-D1200 odraz je preko 50 godina duge tradicije u inženjerstvu i izradi izdržljivih, umjetnički dizajniranih slušalica sa zvukom visoke rezolucije. Edited 03.03.2020.

1.420,00 kn 12 rata 118,33 kn na mjesec
(kom)
Nagradni bod/ovi Zaradit ćete 50 Bodova za recenziranje ovog proizvoda.
Opis

Detalji

DENON AH-D1200

Vrhunski zvuk možete ponijeti svuda sa sobom. Novi over-ear model slušalica iz Denona, AH-D1200 odraz je preko 50 godina duge tradicije u inženjerstvu i izradi izdržljivih, umjetnički dizajniranih slušalica sa zvukom visoke rezolucije.

Slušalice su namijenjene duljoj upotrebi te imaju ergonomsku over-ear konstrukciju s memorijskom pjenom koja pruža udobnost. Prilagođeni 50-milimetarski driveri daju detaljan i precizan zvuk, te zajedno s akustičnim materijalima pružaju izvanrednu kvalitetu zvuka koja se podudara s elegantnim suvremenim dizajnom slušalica koje dolaze u bijeloj i crnoj verziji.

IZRADA

Mekana koža nadopunjuje podebljano jednobojno kućište za moderan estetski dizajn. Uključeni daljinski upravljač s tri gumba (koji se nalazi na kablu) osigurava besprijekornu kontrolu glasnoće pružajući jednostavan i ugodan doživljaj slušanja.

Uputite poziv na bilo koji smartphone s odvojivim kablom s ugrađenim mikrofonom. Sklopiv dizajn i prenosiva torbica koja dolazi u paketu omogućuju jednostavnu pohranu i prijenos. Izdržljiva aluminijska „vješalica“ učvršćuje jastučiće na slušalicama pružajući dugotrajnu kvalitetu i fleksibilnost.

Vrhunski konstruirana koža dvostruko je čvršća od sličnih materijala te može podnijeti dugotrajnu upotrebu, zadržavajući visoku razinu kvalitete i dizajna. Odvojivi kabel i kompaktna torbica za pohranu osiguravaju da slušalice pružaju vrhunski zvuk i udobnost.

Hi-Res AUDIO

Logotip Hi-Res Audio potvrđuje da proizvod zadovoljava visoke Hi-Res Audio standarde. Prema tim standardima, slušalice moraju imati frekvenciju pretvornika na razini od najmanje 40 kHz. Kao proizvođač premium slušalica već više od 50 godina, Denon je u dobroj poziciji da pruža audio rješenja koja zadovoljavaju zahtjeve Hi-Res Audio formata omogućujući potpunu reprodukciju njihovog zvučnog potpisa. 

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Logirajte se ili registrirajte

Besplatna dostava!

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 300 kn.

Specifikacije

• Tip: over-ear
• Veličina drivera: 50 mm
• Odvojivi kabel i sklopivi mehanizam
• Aluminijska konstrukcija „vješalice“
• Jastučići od memorijske pjene
• Kvaliteta zvuka: 5 – 40.000 Hz
• Dostupne boje: bijela i crna
• Dodatna oprema: audio kabel, audio kabel s In Line daljinskim upravljačem i mikrofonom, torbica za pohranu, priručnik i uputstva za upotrebu

Google+ recenzije