HiFi komponente

Filteri
Filteri
Sortiraj
    Pogledajte kao Mreža Lista

    37 proizvoda

    Stranica
    po stranici
    Postavite obrnuto od abecednog
    1. Argon Audio adapter wireless set
      Argon Audio adapter wireless set
      Ocjenjivanje:
      0%

      Set za bežični prijenos

      • bežični prijenos zvuka između stereo uređaja i subwoofera, gramofona itd.

      • dobra stabilnost i visoka bežična kvaliteta zvuka putem Wi-Fi veze (16-bit/48kHz)

      • bežični domet do 15 metara

      • jednostavan za korištenje, zauzima minimalan prostor

      Na zalihi
      129,00 € /set
    Pogledajte kao Mreža Lista

    37 proizvoda

    Stranica
    po stranici
    Postavite obrnuto od abecednog

    HIFI KOMPONENTE

    Ako želite izvući maksimum iz glazbenog sustava, dobro pojačalo je ključan element. Postoji mnogo opcija, uključujući mogućnost ugradnje modula u neke modele kako im ne bi bio potreban dodatni uređaj za bežični glazbeni streaming.

    Također, određena pojačala imaju ugrađenu funkciju streaminga, kao što je elegantni HEOS sustav iz Denona.

    Dobro pojačalo daje slobodu izbora kada je riječ o odabiru zvučnika. Čak se i veliki samostojeći zvučnici mogu priključiti ili je moguće odabrati manji, kompaktni set zvučnika koji se pričvršćuju na zid ili postavljaju na policu.

    Iako je razvoj audio opreme doveo do mnogo boljih glazbenih doživljaja, posjedovanje kvalitetnog sustava i dalje je važno. Razlika je u tome što su mnogi zamijenili ili kombinirali svoje CD playere sa streaming playerima. Tako niste ograničeni samo na svoju CD kolekciju, već je možete nadopuniti s puno većim izborom glazbe s različitih streaming servisa (Spotify, TIDAL, Apple Music, Deezer, SoundCloud, YouMusic i mnogi drugi).

    Ako još uvijek uživate u svojoj kolekciji CD-a, tada biste svojim diskovima trebali dati najbolji mogući tretman. Dobar CD player izvući će maksimum iz vašeg sustava i obično ne samo da nudi bolji zvuk nego će biti i lakši za korištenje od DVD ili Blu-ray playera. Neki modeli čak mogu reproducirati SACD diskove visoke rezolucije.

    Iako su mnogi albumi sada dostupni na servisima za streaming, možda će vam biti veće zadovoljstvo staviti disk u pravi CD player. A ako ionako imate kolekciju CD-a, zašto ne biste poslušali original?

    D/A pretvarač (digitalno-analogni pretvarač) često može učiniti čuda za zvuk. Ako, na primjer, digitalno prenesete zvuk s CD playera na D/A pretvarač, kvaliteta zvuka vašeg stereo sustava može se značajno poboljšati. Mnogi D/A pretvarači također mogu djelovati kao vanjska USB zvučna kartica za prijenos najboljeg mogućeg HiFi zvuka s vašeg računala ili bežično s pametnog telefona.

    Zasebni tuner je radio za vaš stacionarni sustav ako niste odabrali rješenje za prijamnik. Ovisno o modelu koji odaberete, možete slušati FM, DAB i/ili internet radio. Stolni radio brzo je rješenje za glazbu u kuhinji, spavaćoj sobi i drugim mjestima gdje su važna jednostavnost korištenja i kompaktnost. Neki stolni radio uređaji imaju baterijsko napajanje pa ih možete nositi sa sobom kamo god idete.

    Ispravno sastavljen stereo sustav nudi vam optimalan zvuk i funkcije koje trebate. Uz dobro pojačalo i par pažljivo odabranih zvučnika, možete slušati omiljenu glazbu s bilo kojeg izvora zvuka kojeg želite.

    DOĐITE U SONUS ART I POČASTITE SE NOVIM HIFI UREĐAJIMA

    Uvijek preporučujemo da posjetite najbliži Sonus Art u Zagrebu, Ljubljani i Banja Luci te Vas pozivamo da nam dopustite da vam pomognemo pronaći svoj novi glazbeni sistem. Ako ste potpuno novi u svijetu HiFi-ja, možemo vam dati sve potrebne informacije i savjete.

    U našoj poslovnici možete vidjeti kako različiti uređaji izgledaju te se odlučiti između mnoštva dostupnih boja i dizajna.

    Imamo dugogodišnje iskustvo s HiFi opremom pa možemo odgovoriti na sva pitanja koja imate.

    Naša misija je osigurati da se vratite kući s rješenjem koje će vam pružati zadovoljstvo dugi niz godina.

    U NAŠOJ PONUDI PRONAĐITE:

    POJAČALO

    CD PLAYER

    MINI STEREO

    TUNER

    STEREO RECEIVER

    NETWORK AUDIO PLAYER

    D/A KONVERTER

    UREĐAJE ZA BEŽIČNU REPRODUKCIJU

    PRIJENOSNE DIGITALNE AUDIO PLAYERE

    Newsletter
    Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!