Uvjeti poslovanja

Prodajno osoblje Sonus Arta jamči Vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. A u slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac!

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja (PDF)

Prodavatelj je tvrtka Sonus Art d.o.o, Šarengradska 1, Zagreb, Hrvatska, Krajni korisnik je posjetitelj ovih stranica, a kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem kreditne kartice, opće uplatnice/virmana/internet bankarstva ili pouzećem.

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe In Time, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično, paypal), ako uplatu zaprimimo do 12 sati. Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati. 

Sonusart.hr je registrirana domena tvrtke Sonus Art d.o.o.

REGISTRACIJA I NEWSLETTER

Prilikom registracije svaki korisnik ima mogućnost prijave na naš newsletter

Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter koji se nalazi u donjem desnom uglu početne stranice.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina sonusart.hr (Sonus Art d.o.o.) vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: webshop@sonusart.hr

Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

DOSTUPNOST PROIZVODA

Sve narudžbe proizvoda ovise o njihovoj raspoloživosti. U skladu s tim, ako dođe do poteškoća s obzirom na isporuku proizvoda ili ako se oni rasprodaju, zadržavamo pravo obavijestiti Vas o zamjenskim proizvodima iste ili bolje kvalitete i vrijednosti koje biste možda željeli naručiti. Ako ne želite naručiti zamjenske proizvode, izvršit ćemo Vam povrat onolikog iznosa koji ste platiti za neisporučene proizvode.

ODBIJANJE OBRADE NARUDŽBE

Zadržavamo pravo na uklanjanje bilo kojeg proizvoda s ove internetske stranice u bilo kojem trenutku, kao i uklanjanja i izmjene bilo kojeg njezinog sadržaja. Iako ćemo uvijek nastojati obraditi sve narudžbe, moguće je da ćemo u izvanrednim okolnostima morati odbiti obraditi narudžbu nakon slanja Potvrde narudžbe. Zadržavamo pravo na to u bilo kojem trenutku. Za uklanjanje proizvoda s internetske stranice nećemo odgovarati ni Vama ni bilo kojoj trećoj strani, kao ni za uklanjanje ili mijenjanje bilo kojeg njezinog sadržaja ili za neobrađivanje narudžbe nakon slanja Potvrde narudžbe.

PRIJENOS RIZIKA I VLASNIŠTVA NAD PROIZVODIMA

Proizvodi postaju Vaša odgovornost od trenutka isporuke. Postajete vlasnikom proizvoda kada primimo punu isplatu cijelog iznosa za proizvode, uključujući troškove dostave.

CIJENE I PLAĆANJE

Cijene proizvoda ostat će onakve kako su navedene na našoj internetskoj stranici osim u slučaju očite greške. Iako se trudimo osigurati navođenje točnih cijena na internetskoj stranici, moguće je da dođe do pogreške. Ako uočimo grešku u cijeni bilo kojeg od naručenih proizvoda, o tome ćemo Vas što prije obavijestiti i omogućiti potvrđivanje narudžbe po ispravljenoj cijeni ili njezino otkazivanje. Ako ne uspijemo kontaktirati s Vama, smatrat ćemo da je narudžba otkazana i izvršit ćemo Vam povrat punog plaćenog iznosa.

Nismo odgovorni prodati Vam bilo koji proizvod po netočnoj nižoj cijeni (čak i nakon što smo Vam poslali Potvrdu isporuke) ako je greška u cijeni očita i nedvojbena i razumno se mogla prepoznati kao netočna cijena.Cijene navedene na internetskoj stranici uključuju PDV. Cijene su podložne promjenama u bilo kojem trenutku.

No, osim za navedene slučajeve, promjene se neće primijeniti na narudžbe za koje smo poslali Potvrdu narudžbe.Kada odaberete sve artikle koje želite kupiti, oni će se dodati u Vašu košaricu za kupnju. Sljedeći korak je obrada narudžbe i izvršavanje plaćanja. U tu svrhu morate slijediti korake postupka kupnje, navodeći ili potvrđujući informacije koje se zatraže u svakom koraku. Također, tijekom postupka kupnje, a prije plaćanja, možete promijeniti pojedinosti svoje narudžbe.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA 

Sonus Art d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Sonus Art d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.  Saznajte više i o našoj politici privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA (vrijedi od 1.11.2014.)

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. 

Više o sigurnosnim kontrolama i operativnim procedurama online plaćanja pročitajte ovdje.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA  (vrijedi od 15. 2. 2016.)

Regulativom EU od 15. 2. 2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša web stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice sonusart.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih prateći upute u ovoj Obavijesti o kolačićima, kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.


Informacije o tvrtki:

Sonus Art d.o.o. za trgovinu, proizvodnju i usluge
Šarengradska 1,
10000 Zagreb

Adresa elektroničke pošte:

info@sonusart.hr

Info telefon:

01 4813 025

099 4813 025

Radno vrijeme trgovine (lokacija) je radnim danom od 10 do 20.

Webshop je otvoren za narudžbe od 0-24, a pitanja vezana uz web kupovinu možete slati na email webshop@sonusart.hr

Tvrtka upisana u trgovački registar:

Trgovački sud u Zagrebu / broj / Tt-03/6949-2/ MBS: 090439871 / OIB: 66501904027

ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK D.D.
Broj računa: 2402006-1100098719
IBAN: HR2924020061100098719

Iznos temeljnoga kapitala društva: 20.000,00 kn / u cijelosti uplaćen u novcu u Zagrebu, 30. srpnja 2003. godine

Direktor: Damir Vukobratović
Matični broj: 0505970330024