Aktivni zvučnici - kako odabrati najbolji?

Svi postovi
Aktivni Zvučnici - Kako Odabrati Najbolji?

Zvučnici budućnosti su aktivni zvučnici

Tehnološki napredak u tehnologiji pojačala u proteklih desetak godina znači da današnja pojačala postaju sve manja i sve učinkovitija u isto vrijeme. To znači da je puno lakše ugraditi pojačalo izravno u zvučnik – od čega imate koristi na bezbroj načina! To je razlog zašto vjerujemo da je budućnost za zvučnike aktivna.

 

Aktivni zvučnici pametniji su od normalnih zvučnika iz više razloga. Jedna očita prednost je da ne morate brinuti o izboru pojačala za svoje zvučnike. U aktivnom zvučniku, pojačalo je od samog početka savršeno usklađeno sa zvučnicima što znači da sve što trebate učiniti jest udobno se smjestiti, pojačati glasnoću i uživati ​​u glazbi.

Istovremeno, dobivate jednostavniji sustav koji zauzima manje prostora u vašem domu, a puno ga je lakše postaviti. Jednostavno spojite aktivni zvučnik na napajanje, spojite pasivni zvučnik na aktivni zvučnik i gotovi ste.

   

Većina aktivnih zvučnika danas ima ugrađen Bluetooth. Ovo je daleko najlakši način za povezivanje vašeg uređaja, a kvaliteta Bluetootha danas je dobra kao i većina bežičnih veza. Osim Bluetootha, aktivni zvučnici imaju i veze koje su im potrebne za vaše druge potrebe. Na primjer - optički ulaz za jednostavno povezivanje s vašim TV-om. To vam može dati puno bolji, dinamični stereo zvuk s TV-a nego što ga mogu ponuditi čak i najbolji soundbarovi koji postoje danas.

Mnogi aktivni zvučnici danas također imaju izravan ulaz za gramofon na stražnjoj strani, tako da ne morate brinuti o dodatnoj, vanjskoj kutiji za RIAA pojačanje s vašeg gramofona.

  argon audio tempo

S bežičnim povezivanjem i svim vezama koje biste ikada trebali, par aktivnih zvučnika može biti ozbiljna alternativa "normalnom" audio sustavu - i može biti jednako dobar.

Kako biste što lakše odabrali svoj novi omiljeni par aktivnih zvučnika, za Vas smo pripremili Vodič za odabir aktivnih zvučnika.

Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!