Bowers & Wilkins i McLaren Automotive predstavljaju Zeppelin McLaren Edition

Svi postovi
Bowers & Wilkins I Mclaren Automotive Predstavljaju Zeppelin Mclaren Edition
  • Nagrađivani bežični zvučnik Bowers & Wilkins Zeppelin dobio je novo ruho inspirirano McLarenom sa završnim slojem u Galvanic Grey i Papaya Orange nijansama
  • Zeppelin McLaren Edition pridružuje se iznimno uspješnom izdanju Px8 McLaren Edition u portfelju kolaborativnih proizvoda nadahnutih dugogodišnjim partnerstvom
  • Lansiranje također uvodi nadograđenu multiroom opciju povezivanja za Zeppelin
  • Šezdeset limited edition komada, nadahnutih sa 60 godina McLarena i s legendarnim logotipom Speedy Kiwi kao referencom na ostavštinu Brucea McLarena, ekskluzivno su dostupni u odabranim McLarenovim prodajnim salonima

Bowers & Wilkins, renomirani britanski premium audio brand, lansirao je novu verziju svog nagrađivanog bežičnog zvučnika u suradnji s dugogodišnjim partnerom, McLaren Automotive. Predstavljamo novi Zeppelin McLaren Edition. Nova verzija inspirirana McLarenom slavi i partnerstvo između dvaju vodećih brendova i McLarenovu 60. obljetnicu.  

Najbolji zvuk u klasi susreće se s legendarnim McLarenovim dizajnom

Nakon uspjeha slušalica Px8 McLaren Edition, Bowers & Wilkins je stvorio posebno dizajniranu verziju svog Zeppelin bežičnog zvučnika, koji ima profinjenu Galvanic Grey završnu obradu i suptilne Papaya Orange naglaske inspirirane dizajnerskim pristupom McLaren Automotivea. Odražavajući McLarenovu tehničku estetiku i estetiku vođenu performansama, Zeppelin McLaren Edition nudi kvalitetu zvuka visokih performansi - sinonim za Bowers & Wilkins, u kombinaciji s dizajnom koji povezuje ljubitelje McLaren automobila s vizualnim identitetom marke McLaren.

Redizajniran za doba streaminga

Zeppelin je kompletan stereo sustav u jednoj komponenti, bežični pametni zvučnik osmišljen za doba streaminga. Sadrži pogonske jedinice referentne kvalitete raspoređene u namjenske sklopove lijevog i desnog zvučnika oko središnjeg, velikog subwoofera, a sve pokreće 240W pojačala. Rezultat je stereo zvuk koji ispunjava prostoriju, a kojemu niti jedan konkurent ne može parirati.

Nadograđena multiroom mogućnost i nove usluge streaminga

Koincidirajući s lansiranjem novog izdanja Zeppelin McLaren Edition, Bowers & Wilkins je uveo mogućnost bežičnog rada u više prostorija. Novi model, sa svim kompatibilnim Zeppelinima, sada će imati koristi od proširene multiroom kompatibilnosti s Panorama 3 i Formation portfeljem bežičnih zvučnika. To omogućuje korisnicima Bowers & Wilkins da se neprimjetno povežu i konfiguriraju svoj kućni bežični sustav zvučnika, a sve se lako postavlja i kontrolira putem aplikacije Bowers & Wilkins Music za krajnju jednostavnost korištenja.

Nadahnut sa 60 godina McLarena

Bowers & Wilkins također najavljuje verziju Zeppelina u ograničenoj proizvodnji stvorenu za proslavu 60. obljetnice naslijeđa McLarena i Brucea McLarena. Bit će proizvedeno samo šezdeset komada Zeppelin McLaren 60th Anniversary Edition. Ova ograničena verzija sadrži boje nadahnute trkaćim livrejama, uključujući živopisnu narančastu završnicu, dajući odmah prepoznatljivoj silueti Zeppelina još prepoznatljiviju estetiku, dok Speedy Kiwi na stražnjoj strani proizvoda odaje počast pionirskoj viziji Brucea McLarena. Šezdeset modela ograničenog izdanja dostupno je isključivo kod odabranih McLarenovih zastupnika diljem svijeta.

Dugogodišnje partnerstvo utemeljeno na performansama

Od 2015. Bowers & Wilkins je odgovoran za razvoj visokoučinkovitih audio sustava koji se nalaze u superautomobilima i hiperautomobilima McLaren Automotivea. Partnerstvo je izgrađeno na čvrstim tehničkim temeljima, dok je ukorijenjeno u zajedničkim vrijednostima oba brenda pružajući najviše moguće razine performansi. Nedavno je Bowers & Wilkins blisko surađivao s McLarenovim dizajnerskim i inženjerskim timovima na stvaranju i optimiziranju audio sustava koji se nalazi na najnovijem superautomobilu tvrtke ¬– McLarenu 750S. Kao i njegovi prethodnici, 750S ima najnovije tehnologije zvučnika, razvijene u Southwateru, domu tima za istraživanje i razvoj Bowers & Wilkins od 2019. i samo 30 milja od McLaren Technology Centera u Wokingu. Dan Shepherd, potpredsjednik odjela za licenciranje i partnerstva za Bowers & Wilkins, komentirao je: “Oduševljen sam što mogu predstaviti najnoviji dodatak našem portfelju proizvoda koji se širi u suradnji s našim partnerima u McLaren Automotiveu. Izdanje Zeppelin McLaren pridružuje se vrlo uspješnom izdanju Px8 McLaren, stvarajući jedinstveno privlačan i inovativan asortiman bežičnih proizvoda za koje sam siguran da će pronaći kupce kako među obožavateljima McLarena, tako i među obožavateljima Bowers & Wilkinsa.”

Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!