Akcija Argon Audio Solo & Argon Audio aktivni zvučnici

Akcija Argon Audio Solo & Argon Audio Aktivni Zvučnici

Otkrijte čaroliju vrhunskog zvuka uz naše ekskluzivne setove na akciji koji kombiniraju Argon Audio Solo streamer i aktivne zvučnike iz serija Forte MK2 i Fenris. Ova kombinacija donosi harmoniju izvanredne izvedbe i elegantnog dizajna, pružajući audio doživljaj koji će oživjeti svaki trenutak. Ne propustite priliku obogatiti svoj prostor vrhunskim zvukom. 

Posebnu ponudu Argon Audio Solo streamera i aktivnih zvučnika potražite ovdje!

Argon Audio Solo sa svojim Spotify Connect, AirPlay 2, Chromecast, Roon ready, Multiroom Bluetooth rješenjima mogao bi postati vaš jako dobar frend.

Integracija Solo streamera u vaš sistem je izuzetno jednostavna i zahtjeva svega nekoliko koraka

Analogno povezivanje s uređajima bez DAC-a (Digital Analog Converter) 

Solo i vaše pretpojačalo / integrirano pojačalo / aktivne zvučnike povežemo preko stereo RCA kabla.

Digitalno povezivanje na uređaje s digitalnim ulazom (Digital Analog Converter)  je moguće s pomoću digitalnog koaksijalnog ili optičkog kabla. 

Integracija Solo streamera u vašu kućnu WiFi mrežu

Android uređaji

Na Android uređaju morate imati instaliran Google Home App. Nakon što ste Argon Audio Solo priključili na izvor napajanja, kontrolna lampica na prednjoj strani uređaja će iz narančaste prijeći u trepereće bijelu. U Google Home App potražite Argon Audio Solo uređaj i Solo je u vašoj kućnoj mreži.

iPhone / iPad

Nakon što ste Argon Audio Solo priključili na izvor napajanja, kontrolna lampica na prednjoj strani uređaja će iz narančaste prijeći u trepereće bijelu. Sada kroz AirPlay 2 aplikaciju i „set up new airplay speaker“ povežite Solo na vašu kućnu WiFi mrežu.

Bluetooth povezivanje

Na stražnjoj strani uređaja pritisnite tipku SETUP, na prednjoj strani uređaja će lampica početi treperiti u plavoj boji i sada na svojem telefonu / kompjuteru / DAP-u potražite Argon Audio Solo pod Bluetooth uređajima. 

Mogućnosti reproduciranja glazbe

Tidal, Spotify, YouTube music,  su ponuđači glazbe u „oblaku“ na principu mjesečne preplate. Kroz svoje Spotify / Tidal Connect / YT aplikacije na svojem mobilnom uređaju birate što će svirati na vašem HiFi sistemu.

Argon Audio Solo je i Roon ready uređaj. Roon je jedan od najpriznatijih programa za reprodukciju glazbe pohranjene u „oblaku“, pohranjene na HDD ili za slušanje internet radija. Roon će prepoznati Argon Audio Solo kao svoj End-Point i omogućiti jednostavno upravljanje vašom glazbenom reprodukcijom.

Multiroom - Argon Audio Solo će kroz Air Play 2, Google Chromecast ili Roon omogućiti sjedinjenje više HiFi sistema i omogućiti reproduciranje iste glazbe, istovremeno na svim sistemima unutar iste mreže, a ako upotrebljavate Roon i različite glazbe na različitim sistemima unutar iste mreže.

Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!