Astell&Kern SP3000 - kad se luksuz susretne s inovativnošću

Svi postovi
Astell&Kern Sp3000 - Kad Se Luksuz Susretne S Inovativnošću

Astell&Kern postavlja nove standarde za savršen zvuk koristeći najnovije inovativne tehnologije u A&Ultima seriji. A&Ultima SP3000 najnoviji je vodeći proizvod koji predstavlja suštinu svega što je naučeno i projektirano tijekom zadnjih 10 godina obrade digitalne glazbe.

To je prvi DAP (digitalni audio player) na svijetu s neovisnim Dual Audio Circuitry i najnoviji DAC sa strukturom Hexa Audio Circuitry te koristi sve audio tehnologije i najbolje materijale koji pružaju vrhunski doživljaj zvuka i glazbe.

U Astell&Kernu ističu kako ćete doživjeti „savršenstvo iz prve ruke“ s istinskim modelom playera nove generacije – A&Ultima SP3000. Može se pohvaliti da je prvi ikad u sljedećem: prva upotreba nehrđajućeg čelika 904L za materijal DAP-a, prvi DAP na svijetu s potpunim odvajanjem digitalne i analogne obrade signala (koristeći najnoviji vodeći DAC čip AK4499EX tvrtke Asahi Kasei).

SP3000 reflektira entuzijazam tvrtke Astell&Kern za stvaranjem najboljeg zvuka, ali i materijala i dizajna. SP3000 Copper limitirano je izdanje modela koje do posljednjeg detalja potvrđuje Astell&Kern filozofiju iznimnog zvuka. Odlikuje ga harmoničan i elegantan zvuk koji omogućuje da osjetite emociju i ritam zvuka koji će vas duboko povezati s glazbom koju slušate.

Player dolazi s torbicom od francuske kozje kože koja ne samo da štiti nego i ističe ljepotu kućišta od nehrđajućeg čelika. Interpretacija svjetla i sjena prikazana u ovom uređaju je „omotano svjetlom“, dok su prethodni SP1000 i SP2000 prikazivali svjetlo kao raspršivanje i širenje. Koncept SP3000 prikazuje kako se svjetlost skuplja i obavija oko kotačića.

SP3000 je sveobuhvatna kulminacija svih tehnologija i mogućnosti koje je Astell&Kern akumulirao tijekom godina. Kućište od poliranog nehrđajućeg čelika blista u svakom trenutku, a prekrasno svjetlucavo LED svjetlo i oštro obrađena keramička ploča dodatno naglašavaju dojam luksuza.

SP3000 player koji je kreiran promišljenim dizajnom i obradom, nudi vrhunsku ljepotu koja je u sinkronizaciji s vrhunskim zvukom.

 
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!