Bowers & Wilkins donosi impresivno audio iskustvo s novim Panorama 3 soundbarom

Svi postovi
Bowers & Wilkins Donosi Impresivno Audio Iskustvo S Novim Panorama 3 Soundbarom
 

Panorama 3 elegantan je all-in-one zvučnik koji će Vam pružiti najbolje od zvuka pružajući nezaboravno iskustvo uranjanja u potpuno nove svjetove  i dimenzije kroz gledanje TV-a, filmova i igranje video igara

Bogato naslijeđe filmskog zvuka

Preko 40 godina, umjetnici, skladatelji i studiji za snimanje glazbe diljem svijeta davali su svoje povjerenje Bowers & Wilkinsu da im pomogne stvoriti filmsku glazbu koja je oblikovala generacije. U filmovima poput Povratak Jedija i Otimači izgubljenog kovčega do onih epskih kao što su Gospodar prstenova i Avengersi – Bowers & Wilkins zvučnici odigrali su ključnu ulogu u stvaranju prepoznatljive vrhunske filmske glazbe.

Isti tim vrhunskih stručnjaka u Bowers & Wilkinsu radio je na Panorama 3 soundbaru. Stoga, ne iznenađuje kako je s Panoramom 3 ljestvica podignuta, a vrhunski zvuk je zagarantiran.

Vrhunski doživljaj zvuka koji pruža ugrađen Dolby Atmos, ugodio je tim inženjera koji stoji iza zvučnika korištenih u Abbey Road studiju

    Bogato naslijeđe izvrsnosti

Davne 2009. Bowers & Wilkins predstavili su svoj prvi soundbar – Panoramu. Nazvana kao odavanje počasti dvjema ikonama filmske tehnologije – Panavisonu i Cinerami – Panorama je definirala novi koncept dizajna soundbara. Za razliku od konkurentnih soundbarova, Panorama je bila napravljena beskompromisno, pružajući najbolji mogući zvuk koji nastaje u samo jednom zvučniku – bez potrebe za dodatnim priključcima ili subwooferom.

Prva verzija nadograđena je 2013. godine i nazvana Panorama 2, a poboljšana je boljim driverima i HDMI ulazima za još lakše povezivanje.

Nova Panorama 3 napravljena je na naslijeđu svojih prethodnica te je poput njih napravljena tako da pruži vrhunski zvuk preko samo jedne komponente – bez potrebe za dodatnim priključcima ili subwooferom.

Elegantan dizajn i minimalistički izgled, sa samo 6,5 mm visine, omogućuju ovom modelu jednostavno postavljanje i korištenje. Usprkos minimalističkom izgledu, Panoramu 3  pokreće 13 drivera, 2 ugrađena subwoofera za dubok, dugotrajan bas te 400 W pojačanja. Rezultat je moćan zvuk koji ispunjava cijelu prostoriju koji niti jedan one-box konkurent ne može nadmašiti.

Novi soundbar iz Bowers & Wilkinsa pruža snažan zvuk koji ispunjava cijelu prostoriju – bez obzira na to gledate li filmove, TV ili igrate video igre

  Zvuk koji ispunjava cijeli prostor

Panorama 3 prvi je soundbar iz Bowers & Wilkinsa koji koristi Dolby Atmos drivere koji su usmjereni prema gore. Detaljno dizajnirani i pažljivo obrađeni kako bi stvorili osjećaj optimalnog uranjanja u zvuk, ovi driveri – praćeni s Dolby Atmos dekoderom i procesorom, donose vrhunski zvuk u cijelom prostoru bez obzira na izvor zvuka.

Instalacija i postavljanje Panorame 3 je vrlo jednostavno. Zbog svog neupadljivog dizajna, može se postaviti na namještaj odmah ispred TV-a bez da Vam zaklanja donji dio TV ekrana. Također, može se postaviti i s priloženim nosačem na zid.

Spajanje je jednostavno: sve što Vam treba za povezivanje TV-a i Panorame 3 jest jedan HDMI kabel (moguće je povezivanje na set-up-box ili igraće konzole). Kada ju jednom spojite, zvuk iz Panorame 3 možete pojačavati/stišavati daljinskim od TV-a/STB-a. Upravljanje je moguće i tipkama koje reagiraju na dodir – samo jednim dodirom pojačajte, smanjite zvuk ili koristite sustav glasovnih naredbi Alexa.

Bowers & Wilkins Music App omogućuje Vam uživanje u glazbi u bilo kojem trenutku – osiguravajući streamanje glazbe u visokoj rezoluciji s velikog broja streaming servisa

Streaming u visokoj rezoluciji

Kao što je i za očekivati od branda s tako bogatom poviješću u stereo zvuku, Panorama 3 donosi neke napretke u slušanju glazbe. Slušajte svoju omiljenu glazbu preko AirPlay 2 i aptx Bluetootha. Korisnici Android uređaja svoju omiljenu glazbu mogu slušati i izravno sa svojih mobilnih uređaja. Također, dostupan je i Spotify Connect za slušanje glazbe preko Spotify-a, a vrhunski zvuk i jednostavno upravljanje su zajamčeni.

Za besprijekoran zvuk u visokoj rezoluciji, Panorama 3 podržava Bowers & Wilkins Music App, čime je omogućen pristup streaming servisima Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, TIDAL i TuneIn.

Poput Zeppelina, Panorama 3 napravljena je da traje. Njen moćan „digitalni“ mozak može se nadograđivati tijekom vremena – a to će biti moguće, ubrzo nakon njenog lansiranja, sa multi-room sustavom. Time će se omogućiti spajanje nove Panorame na starije modele, kao i spajanje na Zeppelin ili zvučnike iz Formation serije za krajni rezultat – multi-room sistem.

Uglađena, pametna i jednostavna za korištenje i instaliranje, Panorama 3 soundbar je koji ste čekali. S njom konačno možete doživjeti sve filmove, serije i glazbu koju volite onako kako bi oni zaista trebali zvučati – besprijekorno.

Bowers & Wilkins  
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!