Nova 600 Series iz Bowers&Wilkinsa – najsuvremenija tehnologija za vrhunsku kvalitetu zvuka

Zvučnici
Nova 600 Series Iz Bowers&Wilkinsa – Najsuvremenija Tehnologija Za Vrhunsku Kvalitetu Zvuka

Kombinacija izuzetne snage zvuka i audio performansi uz primjenu suvremene tehnologije i inovativnog dizajna rezultirala je najnovijom serijom zvučnika kojom tvrtka Bowers&Wilkins postavlja nove (audio) standarde i iznova oduševljava brojne audiofile diljem svijeta. Radi se o novoj seriji 600 koja pruža vrhunske performanse zvuka.

Bowers&Wilkins serija 600 do sada je osvojila niz nagrada, a sada su odlučili proširiti spektar serije lansiranjem četiri nova zvučnika i odgovarajućih subwoofera koji sadrže čitav niz poboljšanja u odnosu na svoje prethodnike. 600_vijest_2 Osim napredne tehnologije i pomno osmišljenog stilskog dizajna, kao i sposobnosti nadmašivanja (pre)skupih konkurenata, nova serija 600 postavlja viši standard u kvaliteti zvuka. Idealna je za sve ljubitelje vinila kao i sve one koji žele poboljšati 5.1 kanalni surround zvuk. Voditelj poslovanja u Bowers&Wilkinsu, Richard Campbell smatra da serija 600 predstavlja ulaznu točku audio iskustva visoke razine vjernosti koje tvrtka nastoji pružiti: „Nova serija 600 utjelovljuje glavni cilj misije Johna Bowersa – pružanje najbolje kvalitete zvuka i postavljanje novih standarda audio performansi.“ 600_vijest_4 Ta vrhunska kvaliteta dobivena je integracijom high-end tehnologija prvi put korištenih u Bowers&Wilkins 800 Diamond Series. Serija 600 na pristupačan način uključuje izvanrednu Continuum Cone srednjetonsku jedinicu, razvijenu i ekskluzivno proizvedenu u Bowers&Wilkinsu kako bi se poboljšala transparentnost i točnost Kevlar membrane. U novoj seriji 600 je također i poboljšana verzija priznate tehnologije odvojenog visokotonca Double Dome za još jasnije i točnije zvučne performanse. Ta tehnologija, u kombinaciji s novim, niskofrekventnim driverima (koji se nalaze u 603 modelu zvučnika) osigurava bogat i snažan bas. Novi uređaji iz ove serije dostupni su u Matte Black i Satin White varijanti, a uključuju:
  • 603najveći (stojeći) zvučnik u seriji pruža izvanrednu snagu, točnost i muzikalnost uz odvojeni visokotonac Double Dome i srednjetonsku jedinicu koja koristi Continuum Cone.
  • 606 kompaktni stojeći ili bookshelf zvučnik pruža nevjerojatnu jasnoću i čistoću tonova te izvanredan bas kombinirajući tehnologiju odvojenog visokotonca Double Dome s 6.5-inčnom Continuum membranom.
  • 607najmanji u seriji, ovaj kompaktni stojeći ili bookshelf zvučnik nudi izvanredan bas s 5-inčnom Continuum membranom
  • HTM6 tanak centralni zvučnik velike snage i izuzetne preciznosti s odvojenim visokotoncem Double Dome kao i 5-inčnom Continuum membranom
  • ASW610XP, ASW610, ASW608Seriju nadopunjuju tri izuzetna subwoofera iz prethodne serije 600, ali s poboljšanim završnim finišem kako bi odgovarali novoj seriji
[gallery ids="12611,12612,12613"]
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!