Denon predstavlja DNP-2000NE

Svi postovi
Denon Predstavlja Dnp-2000Ne

Denon je lansirao DNP-2000NE – vrhunski Network Audio Player koji pruža nevjerojatnu kvalitetu zvuka i nudi brojne mogućnosti povezivanja.

Dizajniran je za uparivanje s Denonovim PMA-1700NE pojačalom, ali i sa starijim modelima poput PMA-2500NE i PMA-1600NE ili bilo kojim HiFi sustavom kojem je potrebna nadogradnja s ovako visokokvalitetnim audio streamerom.

Denon DNP-2000NE dostupan je u tri finiša – crnom, premium srebrnom i grafitno srebrnom. Grafitno srebrni finiš omugućuje vlasnicima PMA-A110 i DCD-A110 Anniversary modela nadopunjavanje njihove kolekcije.

DNP-2000NE prepun je naprednih značajki pomoću kojih će vam pružiti uživanje u glazbi kao nijedan uređaj do sada.

dnp-2000ne

Integrirani HEOS za besprijekornu reprodukciju glazbe.

DNP-2000NE ima integrirani HEOS kojim je omogućeno bežično streamanje glazbe s vodećih glazbenih streaming servisa – kao što su Spotify, Tidal, Amazon Music i drugi.

Ovime je omogućen pristup milijunima pjesama, a dodatna prednost je što se mogu streamati u HiFi kvaliteti. Pomoću HEOS aplikacije jednostavno upravljajte svojom lokalnom glazbenom bibliotekom i stvarajte popise za reprodukciju.

denon dnp-2000ne pma-1700ne

Vjerna audio reprodukcija za neusporedivu kvalitetu zvuka

Doživite zvuk potpuno vjeran izvornom zvuku. Ultra AL32 algoritmi obrade vraćaju informacije izgubljene tijekom digitalnog snimanja.

DNP-2000NE ima i četiri visokoprecizna DAC-a (32-bitni/384kHz ES9018K2M).

Konfiguracija ovog uređaja u dvostruko digitalnom načinu rada, izvedena iz vodećeg modela DCD-A110 pruža jasan i detaljan zvuk.

Savršeno konfiguriran Denon Master Clock dizajn jamči visoku kvalitetu HiFi reprodukcija zvuka.

Analogne i digitalne ploče strujnih krugova na DNP-2000NE izolirane su jedna od druge. Neovisan dovod struje iz transformatora štiti analogni strujni krug od smetnji i šumova.

Brojne mogućnosti povezivanja za maksimalnu svestranost

DNP-2000NE nudi niz mogućnosti povezivanja – uključujući WiFi, Ethernet, USB i Bluetooth.

Također, podržava AirPlay2 za besprijekoran streaming glazbe s kompatibilnih uređaja.

Dodatno, opremljen je HDMI ARC-om, dva optička i jednim koaksijalnim ulazom te USB-B ulazom za streaming glazbe izravno s računala.

Pomoću Bluetooth prijenosa moguće je streamati audio zapise i na slušalice (povezane pomoću Bluetootha).

dnp-2000ne pma-1700ne

HDMI ARC – izravna veza s TV-om

Jednostavno povezivanje s TV-om pomoću samo jednog kabela putem HDMI ARC ulaza. Također, omogućena je i izravna kontrola glasnoće pomoću daljinskog upravljača televizora ili pojačala.

Moderni televizori pružaju nevjerojatnu kvalitetu slike i predstavljaju središte medija za sve online usluge vašeg doma stoga ne treba raditi kompromise u kvaliteti zvuka.

Doživite film ili koncert na najbolji mogući način. Radi praktičnosti CEC je podržan te zbog toga kompatibilno Denon pojačalo ili varijabilni izlaz na DNP-2000NE mogu biti upravljani daljinskim upravljačem TV-a.

Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!