Dynaudio Music - prvi bežični multiroom glazbeni sustav iz Dynaudia

Svi postovi Zvučnici Bežični zvučnici
Dynaudio Music - Prvi Bežični Multiroom Glazbeni Sustav Iz Dynaudia

Iz Dynaudia najavljuju „glazbenu obitelj“ koja se sastoji od četiri inteligentna bežična zvučnika. Dynaudio Music pruža jednostavnost jednim dodirom. Automatski i neometano se prilagođava u bilo kojoj prostoriji ili položaju kao i okolnoj buci, pa je zvuk uvijek na najvišem nivou. Čak daje i personalizirane playliste koje sadrže samo glazbu koju korisnici preferiraju.  I to sve jednim pritiskom gumba.

„Inteligentni bežični multiroom glazbeni sustav koji automatski „uči“ o vašem ukusu i načinu života“

Iz Dynaudia najavljuju „glazbenu obitelj“ koja se sastoji od četiri inteligentna bežična zvučnika. Dynaudio Music pruža jednostavnost jednim dodirom. Automatski i neometano se prilagođava u bilo kojoj prostoriji ili položaju kao i okolnoj buci, pa je zvuk uvijek na najvišem nivou. Čak daje i personalizirane playliste koje sadrže samo glazbu koju korisnici preferiraju.  I to sve jednim pritiskom gumba.

Inteligentne playliste

Popratna besplatna aplikacija za iOS i Android koristi sofisticirani Dynaudiov algoritam Music Now za „učenje“ glazbenog ukusa korisnika te reprodukciju automatski generiranih playlista s jednim dodirom gumba na zvučniku. To znači da više nema potrebe za beskrajnim scroll-anjem kroz playlistu uporno pokušavajući pronaći što želite slušati. Ovo je slično uključivanju radija – s razlikom da je korisniku zagarantirano da će dobiti samo glazbu koju želi čuti. Zvučnik se može povezati s popularnim servisima za streaming, uključujući TIDAL i Spotify. Svaki glazbeni zvučnik ima pet zadanih postavki. One se mogu popuniti svime što je dostupno putem aplikacije: pametne Music Now playliste (s više korisničkih profila), internetske radiopostaje, albume s TIDAL-a, playliste sa Spotify-a i još mnogo toga. Sadržaju TIDAL-a može se pristupiti izravno iz aplikacije, dok Spotify može biti dodan u postavkama iz zaslona Now Playing. dynaudio-music-01  

Inteligentni DSP

Ugrađena RoomAdapt tehnologija „osjeti“ gdje je zvučnik postavljen (u kutu, prema stražnjem zidu, ili negdje drugdje u prostoru) i optimizira izvedbu kako bi se uvijek pružio najbolji mogući zvuk. To ćete najbolje čuti u čistom, preciznom basu i srednjetoncu. Osnovni glazbeni detalji također će uvijek biti čisti, zahvaljujući NoiseAdapt-u – čak i kad je u sobi bučno, a glasnoća u zvučniku smanjena. Nema potrebe za podešavanjem glasnoće kako bi se ispravno čuli svi tonovi tijekom nečijeg glasnog razgovora i također nema potrebe za ugađanjem kontrole zvuka. Sve se temelji na iskustvu koje Dynaudio ima u DSP-u (digitalnoj obradi signala), dobivenom istraživanjem i razvojem vrhunskih zvučnika.

Inteligentne značajke

U ovom sustavu postoji 4 zvučnika. Svi su aktivni (svaki zvučnik ima pojačala visokih performansi koji su specifično podešeni kako bi se međusobno podudarali) i svi imaju malo drugačije značajke kako bi se prilagodili različitim stilovima života. dynaudio-music-02 Svi Dynaudio Music zvučnici upotrebljavaju MSP (magnezijev slikatni polimer) materijal u svojim bas i srednjetonskim jedinicama (isti materijal koji se upotrebljava u cijeloj proizvodnoj obitelji tvrtke od početnih do premium modela). Dynaudio Music 1 je na baterijsko i strujno napajanje. Ima jedan 4-inčni bas i 1-inčni soft-dome visokotonac. Ukupna snaga je 80 w (svaki zvučnik ima vlastito pojačalo od 40 w), a baterija traje do 8 sati. Dynaudio Music 3 je na baterijsko i strujno napajanje. Ima jedan 5-inčni bas i dva 1-inčna soft-dome visokotonca. Ukupna snaga je 120 w (svaki zvučnik ima svoje pojačalo od 40 w), baterija traje do 8 sati, a jedinica dolazi s daljinskim upravljačem. Dynaudio Music 5  je na strujno napajanje. Ima jedan 5-inčni bas, dva 3-inčna srednjetonska zvučnika i dva 1-inčna soft-dome visokotonca. Isporučuje ukupno 150 w (svaki zvučnik ima svoje pojačalo od 50 w), a jedinica dolazi s daljinskim upravljačem. Dynaudio Music 7 je na strujno napajanje. Ima dva 5-inčna basa, dva 3-inčna srednja zvučnika i dva 1-inčna soft-dome visokotonca. Ukupna snaga je 300 w (svaki zvučnik ima svoje pojačalo od 50 w), a jedinica dolazi s daljinskim upravljačem. dynaudio-music-04   Svi zvučnici iz ove serije mogu streamati preko Wi-Fi-ja, Spotify Connect-a, aptX Bluetootha i Apple AirPlay-a te mogu pristupiti DLNA uređajima na kućnim mrežama korisnika. Svi oni imaju USB ulaz za iOS uređaje i mogu prihvatiti analogne ulaze od 3.5 mm. Music 5 i Music 7 imaju digitalne optičke ulaze u mix (oba podržavaju signale do 24 bita / 96 kHZ), dok Music 7 također ima HDMI priključak s Audio Return Channel-om za pretvaranje u soundbar. Istodobno se može spojiti do 6 zvučnika i postaviti u više prostorija, ili kontrolirati pojedinačno uz pomoć Dynaudio aplikacije.

Tradicionalna Dynaudio izrada

Svaki model je dostupan u svijetlosivoj, tamnosivoj, crvenoj i plavoj varijanti, napravljen po mjeri od priznate danske tekstilne kuće Gabriel, a izrađen od visokokvalitetnih materijala, uključujući brušeni aluminij. To je proizvod napravljen da traje. Prednje rešetke na Music 5 i Music 7 također su zamjenjive, tako da, u slučaju da promijenite ukus, možete promijeniti i izgled zvučnika. I Music 5 i Music 7 mogu se postaviti na zid pomoću namjenskog zidnog nosača. family-music-3 Dizajn je tipično danski, tipično visoke kvalitete i tipično inovativan – kao što se i očekuje od tvrtke kao što je Dynaudio. Svi zvučnici pri pokretanju dolaze s besplatnim 90-dnevnim testom na TIDAL-u, a bit će dostupni od sredine ožujka.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!