Novo u Sonus Artu: Bang & Olufsen

Novo U Sonus Artu: Bang & Olufsen

Sonus Art predstavlja - Bang & Olufsen

98 godina inovacija

Stvaranje dugotrajnih proizvoda i trajnih čarobnih iskustava dio su temeljnih uvjerenja za Bang & Olufsen. Drže se načela kružnog gospodarstva i promicanja odgovorne potrošnje. Rade prema krajnjem cilju da sve komponente koje utječu na životni vijek proizvoda učine zamjenjivim, prilagodljivim i nadogradivim, osiguravajući produljenje životnog vijeka svojih proizvoda na neodređeno vrijeme. To je dio putovanja za Bang & Olufsen.

Dizajn za sva glazbena putovanja

Bang & Olufsen elegantni i lagani prijenosni zvučnici dolaze u nizu veličina i oblika. Neke modele  možete pričvrstiti na ruksak ili prevoziti biciklom, a druge je najbolje držati za čvrstu ručku.
Izrađeni od izdržljivih materijala, prožeti su vodootpornim svojstvima. Dakle, bila kiša ili sunce, i bez obzira na neravnine na cesti, nastavit će svirati vaše omiljene pjesme. 

Premium zvuk

Osim vrhunskog dizajna, Bang & Olufsen jedan je od svjetskih predvodnika u kvaliteti zvuka za što su zaduženi neki od najboljih svjetskih inženjera. Svakom dijelu posvećena je posebna pažnja kako bi uređaji producirali vrhunski, premium zvuk.

Kombinacija dizajnerske jedinstvenosti i vrsnosti zvuka ovaj brend čini posebnim, zbog čega vrlo lako postaje omiljeni dio interijera među onima istančanog osjećaja za kvalitetu i luksuz.

Bang & Olufsen uređaje potražite u Sonus Artu.

Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!