Polk Audio najavljuje Monitor XT seriju zvučnika

Svi postovi Zvučnici Subwooferi
Polk Audio Najavljuje Monitor Xt Seriju Zvučnika

Najpristupačnija Polkova serija zvučnika donosi certificirani Hi-Res zvuk i kompatibilnost s Dolby Atmos formatom širokom rasponu zaljubljenika u glazbu, filmove i videoigre!

Monitor XT serija zvučnika oslanja se na povijest vrhunskih zvučnika koja datira još od 1972. godine te predstavlja evoluciju poznate Polk Audio Monitor linije zvučnika. U seriji su korištene brojne prednosti najnovijih Polk dostignuća u postizanju vrhunskog zvuka kao što su wooferi, visokotonci i crossoveri, a svi dizajnirani za isporuku dinamičnog, živopisnog zvuka i snažnih baseva iz današnjih streaming usluga visoke rezolucije i s Dolby Atmos formatom.

Monitor XT zvučnici poboljšavaju doživljaj glazbe, filmova kao i televizijski i zvuk iz videoigara, a daljnja Polk misija je da odličan zvuk učini pristupačnim svima. Dostupan je velik broj modela što korisnicima omogućuje stvaranje sustava kućnog kina ili hi-fi sustava koji odgovara svakom prostoru za slušanje i svačijem budžetu istovremeno zadovoljavajući zahtjeve za izvanrednim performansama. Asortiman serije uključuje dva samostojeća zvučnika, tanke centralne zvučnike, dva bookshelf modela, 12-inčni subwoofer i visinski modul za impresivan surround zvuk. Svi modeli dostupni su u nijansi Midnight Black.

 

 

Predsjednik tvrtke Polk Audio Frank Sterns smatra kako Monitor XT serija pruža slušateljima ulaznu točku 50-godišnjeg iskustva tvrtke Polk Audio u izgradnji kultnih zvučnika koji pružaju jasnoću, iznimnu snagu i bas bez imalo napora te dodaje: „S obzirom da zvuk visoke rezolucije postaje standard za glazbene streaming servise te da se u Dolby Atmosu pojavljaju filmska izdanja „Direct to Streaming“, Monitor XT nudi korisnicima pristupačan način iskorištavanja poboljšanog izvornog materijala.“

Svi zvučnici Monitor XT serije usklađeni su s timbrom kako bi pružili dosljedan zvuk u bilo kojem aranžmanu što olakšava miksanje i usklađivanje modela za stvaranje sustava kućnog kina iz snova ili hifi sustava. Zvučnici su konstruirani za maksimalnu prilagodljivost i isporuku snažnog i čistog zvuka iz gotovo svakog pojačala ili receivera.

 

Sadrže ugrađene inovacije koje su učvrstile poziciju branda Polk Audio na audio tržištu, uključujući Hi-Res audio certificirane Terylene visokotonce koji vjerno reproduciraju zvuk iznad 40 kHz. Ovi napredni visokotonci pružaju velik osjećaj prostora i iznimnu jasnoću. Nova linija također pruža moćne bas performanse zahvaljujući učinkovitim i dinamički uravnoteženim (Dynamic Balance) wooferima odnosno niskotoncima uparenima s osjetljivim pasivnim radijatorima (u samostojećim modelima). Navedene upravljačke jedinice u kombinaciji s pomno dizajniranim crossover mrežama pružaju živopisne detalje i tonove s ultra niskim izobličenjima kakvi se i očekuju od branda kao što je Polk Audio.

 

 

Kako bi se postigao zadivljujuć, višedimenzionalni doživljaj putem formata Dolby Atmos, DTS:X i Auro 3D, serija Monitor XT sadrži atmosferske zvučnike MXT90. Ti zvučnici pružaju dramatičnu okomitu dimenziju zvučnom polju prilikom reprodukcije sadržaja objektno-orijentiranih audio formata.

polkaudio.com
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!