Bowers & Wilkins 804 D4

Samostojeći zvučnik

 • najmanji samostojeći zvučnik serije 800

 • gornja ploča od aluminija

 • dijamantni visokotonacNa zalihi
7.000,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Svaki novi model u novom asortimanu odnosno novoj 800 Diamond seriji kombinira stotine poboljšanja detalja kao i nekoliko potpuno novih tehnologija za stvaranje najtransparentnije, najdetaljnije i najzvučnije serije zvučnika koju je Bowers&Wilkins ikad proizveo. Profinjene i elegantne proporcije kabineta zvučnika kao i luksuzni detalji čine ovu seriju najprestižnijom 800 Diamond serijom do sada.

Svaki stereo model u seriji sadrži značajno nadograđen dizajn kabineta s potpuno novim krutim gornjim dijelom od lijevanog aluminija (zamjenjujući prethodnu drvenu verziju) kako bi se ponudila još veća čvrstoća i time dodatno poboljšala tišina kabineta. U luksuznom stilu je i profil novog aluminijskog vrha u završnoj obradi „Leather by Connolly“ – u crnoj boji za tamne kabinete (Black i Satin Rosenut) i svijetlo sivoj za svijetle kabinete (White, Satin Walnut).

Svaki model u seriji usvaja revidiranu inačicu kultnog kućišta visokotonca s čvrstim tijelom te s novim, produženim cijevnim sistemom za stvaranje još otvorenijeg zvuka za visoke frekvencije. Ovo iznimno čvrsto kućište bez problema se odupire neželjenim rezonancijama te je izuzetno akustičnog oblika – osobito u kombinaciji s novim sustavom za razdvajanje koji ga izolira od ostatka zvučnika učinkovitije nego ikad prije. Kao i ranije, visokotonac je izrađen od čvrstog aluminija te sada koristi anodiziranu završnu obradu – tamnu ili svijetlu, ovisno o boji kabineta.

Ovaj model sadrži potpuno novi dizajn kabineta s „obrnutim omotačem“ koji je prvi put predstavljen 2015. godine za veće zvučnike iz serije. Ovaj novi oblik smanjuje profil prednje pregrade svakog kabineta, a dramatično povećava ukupnu čvrstoću cijelog sustava. Omogućuje i postavljanje skretnice u namjenske prostore na stražnjoj strani svakog zvučnika, smještene iza čvrstih aluminijskih bodlji.

804 D4 nadograđuje potencijal nove konfiguracije dodavanjem otvora prema dolje s integriranim aluminijskim postoljem – slično kao u obliku koji koriste veći samostojeći zvučnici. Svakom vrhunskom zvučniku potrebni su čvrsti temelji: 804 D4 sadrži Flowport bas priključak koji izlazi na novo i čvršće aluminijsko postolje zajedno s čeličnim limom za prigušivanje dizajniranim da ponudi čvrsti temelj za kontrolu neželjenih rezonancija. 804 D4 također ima nadograđene šiljke i podnožje: ogromni šiljci M12 koji su stabilniji i čvršći od prethodnog M6 dizajna.

Bowers & Wilkins 804 D4
Sakrij
 • Tehničke značajke: Diamond visokotonac, čvrsti visokotonac na vrhu, Continuum Cone i FST tehnologije, anti-rezonantni utikač, Biomimetički ovjes, Matrix, Aerofoil konus bas jedinice, Flowport
 • Pogonske jedinice: 1 x 25 mm Diamond dome visokofrekventni visokotonac, 1 x 130 mm Continuum Cone FST srednjetonska jedinica, 2 x 165 mm Aerofoil konusna bas jedinica
 • Raspon frekvencija: 20Hz – 35 kHz
 • Frekvencijski odziv: 24Hz – 28 kHz
 • Osjetljivost: 89 dB
 • Nominalna impedancija: 8 ohma
 • Preporučena razina pojačanja: 50 W – 200 W unutar 8 ohma
 • Maksimalna preporučena impedancija kabela: 0.1 ohm
 • Dimenzije: 1071 x 306 x 391 mm
 • Težina: 36.85 kg
Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!