Burson Playmate 2

Pojačalo za slušalice / Pretpojačalo / DAC

  • SABER32/ESS9038Q2M DAC, - DSD512 i 32/768khz

  • 3W u A klasi / 2 razine osjetljivosti (kompatibilnost s IEM slušalicama visoke osjetljivosti i slušalicama niske osjetljivosti) / kontrola snage od 100 stupnjeva /

  • jednostavna zamjena operacijskih pojačalaNa zalihi
699,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Više od faceliftinga, Playmate 2 predstavljen je u zaista lijepom novom ruhu. Riječ je o potpunoj transformaciji iz već poznatog P1. Prekrasan, cool i s drugačijim osjećajem pod prstima.
Dodirnite i osjetite Playmate 2, a potom usporedite i našu konkurenciju. Razlika će biti zapanjujuća. Precizno izrađeno ovo prekrasno aluminijsko kućište ujedno je i hladnjak, koji održava Class A Playmate hladnim dok izgleda Hot.

Burson Audio Playmate 2 pametan je i praktičan, ima SABRE32/ESS9038Q2M DAC i Xmos USB ulaz. Oni su najnapredniji digitalni procesori koje možete dobiti za vaš novac. DSD512 i 32/768khz, jednostavno! Snažna i tiha klasa A i 3 Wpc. Dvije razine kontrole snage, svaka sa stotinu razina glasnoće. 110db IEM ( imate li in-ear monitor slušalice ), bez brige. 70 dB ( ili imate otvorene planarne magnetske slušalice ), bez znojenja.

Playmate Your Way - uključite operacijska pojačala, ugodite zvuk svojim ušima.
S četiri uklonjive DIP utičnice, Playmate 2 je spreman i čeka vas. Mali i za svakoga, ovom Playmate 2 se možete diviti cijeli dan ili ga samo ostaviti da svira. Tako je mali, savršen je bilo gdje u prostoru. Za zabavu i igranje.Ulaz za mikrofon visoke razlučivosti za igranje na računalu, optički ulaz za igraće konzole, dodatno daljinsko pred pojačalo za filmske večeri, zvuči dobro, što god radili. USB-C je na obje strane. Dok konkurenti ostaju u USB-B eri, Playmate 2 kreće u USB-C budućnost. Nema više ključeva, nema više pretvarača. Telefoni, tableti, Windows ili Mac, Plug-n-play!

Naš MCPS (Maximum Current Power Supplies) puni Playmate 170 tisuća puta u sekundi, dok naši konkurenti pune 50 puta u sekundi. Snaga, dinamika, mikro detalji, naših 3W zvuči kao njihovih 10W. Koristite Roon! Roon je najpopularnija platforma za streaming i kategorizaciju HD glazbe za audiofile. Burson je dio ovog fantastičnog ekosustava.

Naš Playmate 2 je Roon testiran i neprimjetno se povezuje sa svim Roon Ready audio uređajima.

Sakrij

Ulazna impedancija: 38 KOhms
Frekvencijski odziv: ± 1 dB 0 – 35Khz
THD: <0.002%
Izlazna impedancija (glavno pojačalo): <2 Ohma
Izlazna impedancija (Pre Out): 15 Ohma
Ulazi: USB, Toslink
Izlazi: RCA pretpojačalo / utičnica za slušalice

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!