Cerasonar 4080 ultimate

Nevidljivi zvučnik

  • snaga 75/150 W

  • mogućnost postavljanja sa zadnjom kutijom

  • velika disperzija zvuka od 180 stupnjeva horizontalno i vertikalnoNa zalihi
1.469,00 € /kom

Besplatna dostava u 2 do 5 radnih dana

Robu mozete vratiti u roku od 14 dana

Vidi više...

Cerasonar 4080 ultimate je zvučnik s hibridnim pneumatskim pogonom manjih dimenzija. Ovaj zvučnik je osmišljen posebno, kao nevidljivi zvučnik punog frekvencijskog raspona koji se lako postavlja i koristi.

Na temelju iskustva s nevidljivim zvučnicima, fokus je bio razviti zvučnik punog frekvencijskog raspona ( fullrange ) koji impresionira zvukom – to smo postigli razvojem pobudnog drivera od 25 mm koji se ističe odličnom rezolucijom srednjeg visokog raspona i koji je najbolji u klasi izvan osnog frekvencijskog odziva. Kako bi se osigurala operativna sigurnost i dugovječnost, pobudnici koriste regulaciju topline pasivnim hlađenjem ferrofluidom i korekciju impedancije te v.c. bakreni prsten.

8” woofer radi pneumatski i pruža impresivne mogućnosti basa. Posebno je dizajniran za harmoničan rad sa srednje tonskom sekcijom. Napredna skretnica ima ugrađenu zaštitu tako da se može spojiti na konvencionalna pojačala bez potrebe za dodatnom zaštitom. Za najbolju moguću kvalitetu zvuka, preporučujemo korištenje našeg pojačala cerasonar cs-500dsp4 pojačala.

U najnovijoj verziji uključena je 4080 ultimate preset - može se aktivirati dinamičko pojačanje basa, što povećava glasnoću basa pri niskim do srednjim glasnoćama slušanja. Osjetiti ćete razliku.
Po mogućnosti ugrađena u drvenu konstrukciju, ova serija vam jamči neodoljiv zvučni doživljaj. Glazba ne samo da se čuje, već se i osjeti snažnim wooferom. 

Cerasonar 4080 ultimate
Sakrij

Snaga: 75 w RMS (150 w max)
Impedancija: 4 ohms
Frekventni raspon: 35 - 20.000 hz
max SPL: 103 db
Installation cut out: 34,5 x 74,5 cm
Dimensions: 40,0 x 80,0 x 9,3 cm
Weight: 6,7 kg

Vidi više...
Ostavite komentar i zaradite 1 loyalty bod (1 €)

Bodovi se dodjeljuju samo za recenzije artikala kupljenih putem webshopa.
Maksimalno 3 recenzije mjesečno.

Samo registrirani korisnici mogu recenzirati. Molimo prijavite se ili napravite profil.
Sakrij
Nema povezanih blog postova.
Newsletter
Pretplatite se na naš newsletter i prvi saznajte za nove kolekcije, popuste i akcije!